איך להתגבר על פרידה?

דיון מתוך פורום  אימון אישי, זוגי ועסקי

14/01/2010 | 17:12 | מאת: קורין

קשר של 4 שנים.. ON OFF נפרדנו כבר מלא פעמים בעבר אבל לתקופות קצרות... קשר גם מעט אלים אבל בהחלט שאני זו שרוצה להמשיך והוא לא.. הפעם זה סופי אני יודעת... גרים קרוב, יותר מדי דברים משותפים... הוא אורצה להתנתק לגמרי - לי קשה מאלף ואחת סיבות... אני סגורה ורק איתו אני מתליחה להיפתח... אמר דברים נורא לא נעימים... יש עצות? נ.ב. בת 22

שלום קורין, אני מצטער לשמוע שאת נמצאת במקום הזה, אבל לאור העובדה שהזכרת שהקשר היה אלים לעתים - אולי יש בפרידה גם משהו טוב. אשמח אם תעני על כמה שאלות: 1. מה כל כך מושך אותך לקשר הזה? 2. מה את מחפשת בזוגיות? איך את רואה זוגיות אולטימטיבית? 3. איך את מסבירה שלמרות הקשיים את עדיין רוצה את הקשר? 4. שאלה כללית לקבלת מידע שאולי יעזור לדו שיח העתידי שלנו - כמה מערכות זוגיות ידעת עד היום? ממתין לתשובותיך. בברכה, יובל

18/01/2010 | 15:47 | מאת: קורין

1. מה שמושך אותי לקשר הזה כמה דברים: א. זה הקשר הראשון שלי! ב. כהוא רוצה, ממש נחמד לנו ביחד ואנחנו היינו עושים הכל יחד ומדברים על הכל יחד, ורק איתו יכלתי לדבר ככה... 2. בזוגיות אני מחפשת את כל מה שהיה לנו - חוץ מהדברים הרעים כמובן... פתיחות, כנות, שיהיה כיף ביחד וכו'... 3. אני לא בטוחה שאני עדיין רוצה את הקשר - אני יותר רוצה רק לשמור איתו על קשר, רק לדבר איתו ולהיות ידידה שלו מספיק לי! 4. כמו שציינתי, הוא היה הראשון שלי בהכל... תודה רבה לך!

מנהל פורום אימון אישי, זוגי ועסקי