זקוקה לעצה

דיון מתוך פורום  אימון אישי, זוגי ועסקי

31/12/2009 | 08:24 | מאת: אנונימית

שלום יובל. בעבר פניתי אלייך בבקשת עצה וכעת שוב. ספרתי לך על בחור שמאוד מאוד מוצא חן בעיני ושקשה לי לקרוא את מבטיו ואסביר. אנו עובדים באותו מקום עבודה ואני שמה לב שהוא מסתכל עלי בצורה שהוא מעוניין בי. אולי קוראים לזה לעשות עיניים אך אני בטוחה שמבטיו לא כמו של שאר האנשים- הרי יש עוד גברים שמסתכלים עלי כשאני נכנסת או עוברת לידם אך מהם אני לא קולטת שום מסר. בעייתי היא שהוא לא יוזם שום קשר איתי וזה כך כבר חצי שנה. בנוסף לכל, יום אחד ראיתי את אחת הבחורות מהעבודה שהיא נצמדת אליו בצורה שברור לי כעת שהם זוג. זה בטוח ואיני טועה. באותו רגע הרגשתי אייך ליבי נשבר אך למזלי יש בי את היכולת לעשות סוויטט' במחשבותי ולכן החלתי להפסיק לחשוב עליו ועלי ביחד וזה עבד. הוא כאילו פחות מעניין אותי ומפסיק לעלות לי במחשבות אך ממשיך לזרוק לעברי מבטים. וכאן אני פונה אלייך- ויש לי מס' שאלות: אם יש לו חברה אז מדוע הוא מביט בי? מה זה אומר שיש לו חברה והוא מביט בי? והאם אניי עושה נכון בכך שאני מוותרת עליו ומכחישה אותו וכאילו לא נותנת במה להופעתו במחשבותי או שאני מפספסת פה משהוא? תודה רבה.

שלום אנונימית, תודה על פנייתך. מצער לשמוע שיש מישהו שאת מעוניינת בו והוא אינו בר השגה, למרות שהרגשות כנראה הדדיים. מצד שני, זו סיטואציה שאת מקבלת ויש לך את הכוחות לעשות את ההפרדה, דבר חיובי מאוד מבחינתך. לגבי השאלות - אני חייב לשאול אותך כמה שאלות כדי להבין יותר טוב את הסיטואציה: 1. כשאת אומרת מביט בך, למה את מתכוונת? איך את חווה את המבטים הללו? 2. מה זה אומר לך שיש לו חברה והוא בכל זאת מביט בך? 3. בכנות האפשרית - מה את מרגישה כלפיו? 4. מה את מרגישה שאת מפספסת? 5. מה מידת הקשר שלך איתו היום? איך התקשורת ביניכם, גם רק כעמיתים לעבודה? ממתין לתשובותיך ושנה טובה! יובל

01/01/2010 | 10:31 | מאת: אנונימית

שלום יובל ותודה על העזרה. כעת אנסה לענות לשאלותייך: 1- כשאני אומרת שהוא מביט בי אני מרגישה שאלו מבטים שמשדרים התעניינות בי. הוא מסתכל עלי וכאילו מחכה לתפוס את מבטי. או שלמשל, הוא עובר ליד ומעיף מבט, או שהוא עומד רחוק ממני ואז כשאני מביטה מסביבי אני פתאום שמה ב שהוא מסתכל עלי למרות שאיני קרובה אליו. מבטיו הם מן מבטים חטופים, זה לא שהוא נועץ בי מבט שעות. 2- העובדה שיש לו חברה ובכל זאת הוא מביט בי מבלבלת אותי. אני חושבת שזה נובע מהיותו גבר וכמו כל גבר שרואה בחורה שמוצאת חן בעיניו- הוא מסתכל עליה גם אם היא מוצאת חן בעיניו או מושכת אותו. כך אמר לי ידיד שלי. לדבריו כל גבר פנוי או תפוס מסתכל על בחורה אם היא מוצאת חן בעיניו. ונגד שאני מוצאת חן בעיניו אז זה עוד יותר מבאס אותי לדעת שכך המצב אך הוא תפוס. 3-אני מרגישה אליו משיכה חזקה מאוד. הוא ממש מוצא חן בעיני. את אופיו איני מכירה כי לעולם לא דברנו אך מבחינה חיצונית הוא הטעם שלי ב-100% וזה קורה לי לעיתים רחוקות שאני מוצאת בחור שאני ממש נמשכת אליו. 4- אני לא יודעת מה אני מפספסת כי איני מכירה את אופיו אך אני רק מדמיינת אותו ובדמיוני אני רואה רק טובות. 5- אין ביננו שום קשר ולעולם לא דיברנו וגם לא נראה לי שאזום שיחה במיוחד לאור המבטים שלנו אחד בשני כך שזה יראה מוזר לפנות אליו עם רגשות אלו. תודה

מנהל פורום אימון אישי, זוגי ועסקי