קואצינג לילד בן 12 ווחצי

דיון מתוך פורום  אימון אישי, זוגי ועסקי

25/11/2009 | 21:57 | מאת: יעל

אני מחפשת קאוצ'ר לילד בן 12 וחצי שיארגן אותו להתמודד עם שיעורים והתארגנות לבית הספר. לילד ADHD פעם בשבוע מפגש בבית. האם מישהו יכול להמליץ?

שלום, לא אמרת מהיכן אתם אז קשה לי להמליץ. יש שתי מאמנות טובות מאוד, אחת באזור נס ציונה ואחת באזור מבשרת ציון שמתמחות בתחום ההפרעות קשב והריכוז - שוש מעוז אריה וברוריה כהן. אם תהיי יותר מדוייקת אשמח לעזור לך גם באזור מגורייך. אנא פני אלי במייל [email protected] ואנסה לעזור. בברכה, יובל פייס

מנהל פורום אימון אישי, זוגי ועסקי