המשך עבודה

דיון מתוך פורום  אימון אישי, זוגי ועסקי

15/11/2009 | 08:59 | מאת: שירי

היי יובל נכון שאני ובעלי עובדים על היתקרבות , על חידוש זוגיות, סדר במשפחה, וזה נותן לי כייף ושקט. אבל השאלה שלי איך אני יכולה להמשיך ולעבוד על עצמי כדי שהנושא ההוא יהיה מאחורי ולא לעט לעט ישלוט אלי שוב בהמשך? ומצד שני איך אני יכולה ללמד את עצמי לא להיות בטעות במקום של הרודפת בתוך הזוגיות ? אשמח לקבל ממך טיפים וכלים להמשך עבודה תודה

היי שירי, כפי שהזכרתי בעבר, כמאמן אני משתדל לתת פחות טיפים כלליים ויותר להבין מהמתאמן מה נכון עבורו. אז מה עבד לך בעבר? איך הצלחת להיפטר מתחושות כאלה? בברכה, יובל פייס

מנהל פורום אימון אישי, זוגי ועסקי