תודה ........ואני בדרך

דיון מתוך פורום  אימון אישי, זוגי ועסקי

13/11/2009 | 09:52 | מאת: שירי

היי יובל אין לי מילים על עזרתך המון תודה הרבה פעמים אתה עושה לי שאלות שמביאות אותי להבנה עמוקה, ומצד שני השאלות הם כל כך אני הרי אם היתי צריכה לעזור לחברה היתי עושה אולי את אותם שאלות שאתה עושה לי , אבל מכיוון שאני היתי במקום חשוך אז הפחד והלחץ היו גדולים ממני . אז המון תודה . ברגע שכתבתה לי לרשום 20 דברים שאנחנו אוהבים לעשות ביחד חשבתי שזה המון . שאני מתחילה לחשוב על הדברים יש חלק, שלי כייף שנעשה או עושים ביחד אבל אני לא יודעת את הצד שלו. אני חושבת שזאת הזדמנות לנסות לשאול אותו . תודה ושבת שלום

היי שירי, מצוין! שמח לעזור ומאחל לך המון הצלחה. אני פה, לכל מקרה. יובל

מנהל פורום אימון אישי, זוגי ועסקי