היתחלקות ושאלה

דיון מתוך פורום  אימון אישי, זוגי ועסקי

10/11/2009 | 10:33 | מאת: שירי

יובל אני חייבת לדעת את דעתך האם אולי כן מומלץ לדבר איתו ולהסביר לו שעדיין קשה לי? או שזה מכניס אותי במקום של מסקנה "קטנה לא שווה" , במקום של אינה את עדיין איתי למרות ההרגשה שלך ,וכו' ומהצד שלו אינה למרות השיקום שעשינו בזמנו את עדיין לא שקטה וכל מה שאני יעשה לא מרגיע אותך ואת לא מעמינה בי . מקום שאני לא רוצה להיות מולו. אני גם רוצה להיתחלק איתך חשבתי מה מביא אותי או מה מפחיד אותי ולמה המחשבות האובססיביות שלי על זה שאולי יש מישהי(אבל רק מהצד שלי) . ואחרי עבודה עם עצמי אני מבינה שבגלל הרגש שלי אליו , שאני אוהבת אותו , בגלל הדברים הטובים שיש בקשר,אצלו ,המשפחה,זוגיות, ובגלל משהיה, אני מרגישה צורך להיות ערנית כדי ששוב זה לא יקרה אני מפחדת להיות במקום שאני לא עושה קלום כדי להציל את ההתרחקות, מפחדת להרגיש מושפלת , ואולי להיות במקום שלא לקבל אהבה. תודה

היי שירי, מטרתו של האימון הוא לא לתת את הפתרונות אלא להוביל את הפונה (המתאמן) למצוא את הפתרונות בעצמו. זה תהליך, אבל אז התוצאות הרבה יותר טובות ואמינות. כך לשאלה אם לדבר איתו או לא - את מכירה הכי טוב את הצדדים ומה יכול לקרות בעקבות שיחה כזאת. לעתים רק טוב, לעתים ללחץ. מתוך ההיכרות איתו - מה דעתך? לגבי הלחץ שלך - הוא מובן מאוד וברור. את לא רוצה להפסיד מישהו שאת אוהבת, את לא בטוחה במקום שלך וזו תחושה לא נעימה. מצד שני, אם הוא באמת ירצה להיות במקום אחר - את תוכלי למנוע ממנו? תוכלי להכריח אותו בקשר שהוא שואף למשהו שונה? לעתים האובססיה גורמת לצד השני להירתע עוד יותר. את צריכה לחשוב אם נכון לדבר איתו ומה לעשות כדי לחזק את הקשר. בעיניי - לעשות הרבה דברים משותפים שאתם אוהבים. קחי 20 דברים מיוחדים שאתם אוהבים (תשלחי לי) ונבנה תוכנית פעולה לחיזוק הקשר. משהו שיגרום הרבה כיף והכרת תודה ובתקווה יחזיר את האמון. ממתין לתשובותיך, יובל

מנהל פורום אימון אישי, זוגי ועסקי