חיי זוגיות,פזילות ובגידות

דיון מתוך פורום  אימון אישי, זוגי ועסקי

05/11/2009 | 16:15 | מאת: אלון ל.

יובל שלום אני נשוי 16 שנה וחיי הזוגיות שלנו יציבים. יש לנו 4 ילדים. אני עובד ואישתי עובדת. חיי המין שלנו שיגרתיים ובאופן כללי לא חסר סקס. בשנים האחרונות דרך האינטרנט אני פוזל לצדדים ולא מצליח להיגמל מזה. לא הגעתי לסקס ממש אבל הייתי בקשרים וירטואליים,פגישות של מגע ללא סקס וכאלו דברים. לפני כשבוע הגעתי למצב שלא רציתי להגיע ונמנעתי ממנו של סקס ממש. זה יושב לי על המצפון ומעיק עלי.קשה לי עם זה ניסיתי להיגמל מזה כי זה מעיק לי על המצפון ואני לא מצליח ממה זה נובע?למה זה קורה לי?איך אפשר להיגמל מזה? אודה לתשובתך

היי אלון, תודה על פנייתך. אתה מתאר מצב שקורה ללא מעט זוגות, לעתים זה מצד הגבר ולעתים מצד האשה, שאחרי שנים של שגרה מחפשים לשבור אותה. לא בגלל שיש או אין סקס לרוב אלא בגלל שחסרים ריגושים וההרגל מקשה על הזוגיות. אני מבין שאתה אוהב את אשתך בסך הכל (אני מניח, אחרת זה לא היה כל כך מייסר אותך) ונדמה שהיא גם מאפשרת לך מרחב מחייה די גדול. תקן אותי אם אני טועה בבקשה. בנוגע לגמילה - אין פתרון אחד ומיידי. יש הרבה אפשרויות להיגמל, אבל רק בשיחות אישיות ואחרי שמכירים אותך ניתן לבחון מה הכי נכון עבורך. בינתיים אני מציע לך לחשוב בכנות מה באמת חסר לך בזוגיות. אני אשמח אם תשתף אותי. מה לדעתך הגורמים לפזילתך, וגם מה לדעתך היה יכול לעזור לך להתמודד עם העניין. על איזה רעיונות חשבת. והכי חשוב - מה אתה מרגיש כלפיי אשתך? אולי דרך זה אני אוכל לנסות ולעזור לך יותר. בהצלחה, יובל

מנהל פורום אימון אישי, זוגי ועסקי