תשובות

דיון מתוך פורום  אימון אישי, זוגי ועסקי

01/11/2009 | 08:38 | מאת: שיר

בקשר לשאלך.. הזוגיות חשובה לי מאוד,הוא חשוב לי מאוד ואני אוהבת אותו מאוד . בקשר לפתיחות אני יכולה אולי להגיד אבל לא תמיד מהצד השני משהו יכול להישתנות, ומשחשוב שאני עוצרת את עצמי המון כי אני לא רוצה להיות נודניקית ושהוא ירגיש שאני חונקת או רודפת (לפעמים כמה שאחד מבני הזוג רודף השני בורח יותר ) ואני לא רוצה להיות במקום הזה. תודה

היי, תודה על תשובותייך. ממה שאת מספרת, נראה שאת צריכה לעבור תהליך אישי קצת יותר מעמיק. אני חושב שחוסר הביטחון שלך, הגם שיש לו ביסוס, מהווה חסם הצלחה. הרי כבר הייתם בטיפול והזוגיות כרגע בסדר ואין משהו שאת יודעת שבאמת מאיים עליך. הייתי ממליץ לך לחשוב קצת , וגם לשתף אותי, מה את חושבת שיכול לעזור לך להירגע? מתי תרגישי בטוחה בקשר הזה? בינתיים אני ממליץ לך לקרוא את הספר הראשון של ביירון קייטי שמדבר על חששות מהסוג שלך ואיך לעבוד עליהם, כמו גם לאלף את השדון. שני הספרים מומלצים, לא קשים במיוחד ויתנו לך אולי פרספקטיבה שונה. בהצלחה! יובל

מנהל פורום אימון אישי, זוגי ועסקי