הקלטת פגישות אימון

דיון מתוך פורום  אימון אישי, זוגי ועסקי

19/10/2009 | 14:32 | מאת: דגנית

התחלתי תהליך אימון עם מתמחה מתחילה במסגרת הסטאג' שלה (ללא תשלום) היא רוצה להקליט את הפגישות שלנו ולתמלל אותן אחר כך. אני מרגישה עם זה לא טוב וחוששת משימוש לא נאות בחומרים אישיים שלי יש לי אמון במאמנת והיא מוכנה להבטיח לי להעביר לרשותי את הקלטות לאחר התמלול ובכל זאת הדרישה להקליט בעייתית מבחינתי מה דעתך?

היי, תשובתי מתחלקת לשניים - מצד אחד, את חייבת להרגיש הכי נח בעולם בתהליך אימון. הקלטה חייבת להיות בהסכמתך ואם את לא מוכנה, אסור למאמנת להקליט. מצד שני, אימון זה תהליך יקר שיכול להגיע לכמה אלפי שקלים. את מקבלת את האימון בחינם כשהתמורה שמבקשים ממך היא להקליט לצורך בקרה של סופרויזר. זה חשוב למאמנת, אבל גם לך ולתהליך. אני מציע שתדברי עם המאמנת על הנושא ותעשו איזשהו הסכם בכתב לגבי ההקלטות. בהסכם תוסיפי שאסור למאמנת להשתמש בפרטים אישיים שלך פרט לשמך הפרטי, את הקלטות היא יכולה לתמלל אך להוריד שמות משפחה ומקומות ואת תאשרי כל תמלול לפני השימוש בו. בתום התהליך את תקבלי את הקלטות. אם את אומרת מראש שאת סומכת עליה, אני חושב שזה יכול לעבוד. אם לא, אנחנו יכולים למצוא לך בשמחה סטאז'רים ללא צורך בהקלטה. בהצלחה, יובל

מנהל פורום אימון אישי, זוגי ועסקי