מה לעשות עם כעסים וזעם?

דיון מתוך פורום  אימון אישי, זוגי ועסקי

14/10/2009 | 01:59 | מאת: אברהם

שלום יובל פייס, אני כעסן מאוד גדול, ומסיבה זאת אני מבין שאיני יכול להתחתן, מה אעשה כדי להרגיע ולפיס את עצמי, כדי שאהיה רגוע יותר ולא כל מילה ישר תעצבן אותי, כדי שאוכל לישא אשה, בתודה, אברהם.

היי אברהם, אני מקווה ששלומך טוב. יש כמה שאלות בעניין - 1. ממה אתה מתעצבן? 2. מתי אתה לא מתעצבן? 3. איזה סגנון אנשים מעצבנים אותך במיוחד? 4. איזה מחיר אתה משלם על העצבים שלך? אין לנושא של עצבנות פתרון קסם. זו עבודה לא פשוטה וצריך לבדוק שהמקורות הם לא פסיכופתולוגיים או נוירולוגים. בדקת בעבר? אבל בהחלט יש כמה וכמה דברים שניתן לעשות כדי להקל עליך. האימון יעשה זאת דרך חידוד המחיר שאתה משלם, דרך בדיקה של החזון שלך ואיך הכעס מהווה מכשול, דרך בחינת הערכים שלך ומה העצבים גורמים למערכת המניעה אותך ועוד. ממתין לתשובותיך, תודה, יובל

מנהל פורום אימון אישי, זוגי ועסקי