איך מיישמים בהמשך למכתבי

דיון מתוך פורום  אימון אישי, זוגי ועסקי

15/08/2009 | 18:11 | מאת: דיכאונית

ראשית תודה שהתיחסת למכתבי ברצינות רבה . אין לי ספק שמאז שכתבת לי אינני מפסיקה לחשוב איך לענות לשאלותייך שאלות קשות וכואבות במיוחד לשאלתך מה אני עדיין עושה ?אינני עושה כלום מלבד עבודה בית ורופאים אינני יוצאת לאירועים אסיפות הורים חוגים ביקור משפחות מה וכו.... לשאלתך מה חסר לי במיוחד אני כותבת כשדמעות זולגות בשצף קצב הכל אושר כח סובלנות חברים משפחה סקס המרץ שהיה לי בטחון להרגיש אישה שזה מזמן לא הרגשתי. לשאלתך מה הייתי רוצה לעשות יותר?לשנות את עצמי לטפח להיוולד מחדש ולהתחיל מההתחלה ולשאלתך האחרונה איך יראה יום בחיי להתעורר אחריי שינה טובה ורצופה משהו שמזמן לא קרה לקום עם חשק לעבודה להתלבש כמו אישה להצליח להתאפר לחייך לראות הכל ורוד שאני לא אהיה עייפה אשמח אם נוכל ליצור קשר ואם אוכל להגיע אלייך באופן פרטי תודה על תשומת הלב

היי, תודה שחזרת אלי. אני שמח שהשאלות נגעו בך, ואני עוד יותר אשמח אם נוכל לעזור לך מעט יותר. את כמובן מוזמנת לפנות אלי אישית דרך המייל ([email protected]) או דרך הטלפון שיצורף בחתימה. בינתיים יש לי בקשה אחת - תכיני בבקשה רשימה מלאה של דברים העשויים לתת לך את הכח הדרוש לך. וכן, אם תצליחי, תכיני לך תוכנית לשעתיים, במסגרתה תעשי משהו שובר שגרה. תתאפרי ותצאי לבית קפה, אפילו לבד, רק כדי לחוות משהו אחר. באמת משהו מוגבל ורק אם תרגישי מוכנה ותצליחי. לפעמים לעשות דברים טכניים נותן ביטחון להמשך. אנא עדכני אותי, תודה, יובל 050-2334466

מנהל פורום אימון אישי, זוגי ועסקי