שאלה בהמשך ליום 30.3.09

דיון מתוך פורום  אימון אישי, זוגי ועסקי

12/08/2009 | 21:59 | מאת: שילי שוב

קשה אבל לאמוד דברים על עיור כי אנחנו עדין לא גרים ביחד מסיבות כלכלית ת אז איך באמת לבדוק לעומק את הקשר אני מבינה שלא צריכה להיות שיפוטית מידי לתת לדברים לזרום לתת לו הרבה הדרכות והסברים אבל איך לעשות את זה .???? בלי ללחוץ יותר מידי שלא יחשוב שאני קרציה שחונקת כי אני חושבת שכבר מרגיש ככה אז אולי בכול זאת תעזור לי הצורת חיים שלו והחינוך והפינוק שונה ממה שאצלי בבית ההפך הכול נוקשה ואצלו הגבר מלך אז אולי בכול זאת תעזור לי מה לעשות לפני החתונה

היי, שמח שחזרת. קשה לי להגיד לך מפורשות מה לעשות. אני לא מכיר את הנפשות הפועלות. אחת הדרכים הטובות ביותר זה להגיד את הדברים בצורה פתוחה מול איש מקצוע שינהל דיון על עתידכם. הרי לא תרצי לחיות כך כל חייך. מה את חושבת שנכון לך לעשות? יובל

מנהל פורום אימון אישי, זוגי ועסקי