בעיה של זוגיות פעם שניה

דיון מתוך פורום  אימון אישי, זוגי ועסקי

07/08/2009 | 19:24 | מאת: מירה

שלום אני חיה עם גבר כבר 12 שנה בבית שלו לאחר שמכרתי את שלי ואת כל כספי השקעתי בבית זה אני גרושה +3 והוא גרוש +3 לי יש נכדים והוא עדין לא הגענו למצב שפשוט לא טוב לנו יחד הוא מזלזל בי פולט מילים לא נעימות אם הייתי יכולה לעזוב היום את הבית הייתי עושה זאת אבל מסיבה כלכלית לא יכולה . עלי לציין שהוא לא מגרש אותי אבל תמיד זורק שהוא לא מעונין שאהיה יותר בבית הוא מאד אוהב אותי ואני לא יודעת מה לעשות מאד רוצה לעזוב לפתוח דף חדש ומצד שני לא יכולה קשה לחיות בבית כך מזלי שאני עובדת מהבוקר עד הערב מה לעשות למי לפנות אני קצת מיואשת. הוא אומר שאם נחיה כל אחד לחוד יכול להיות לנו יותר טוב מאשר לחיות יחד עכשיו הוא הבריא ממחלה הסרטן והוא רואה את החיים אחרת.

שלום מירה, אני מודה לך שפנית. אנסה לעזור לך כמה שאוכל. אני רוצה להבין יותר טוב את הפרטים - 1. מה את מרגישה כלפיו היום? 2. מה את חושבת שנכון לך לעשות, בלי קשר לתחושותייך? 3. למי שייך הבית? על שם מי הוא רשום? (להבנת הרקע, קצת מבולבל) 4. מה מונע ממך לעזוב? 5. אם חברה טובה הייתה מגיעה אליך עם אותה סיטואציה בדיוק, מה היית ממליצה לה? אשמח לקבל תשובותיך. אני בטוח שלא מגיע לך שיזלזלו בך. כפי שאני שומע ממך, יש לך ילדים גדולים כבר, את עברת כברת דרך משמעותית בחיים ואת את שלך עושה ועשית מצוין. עובדת, מפתרנסת, מגדלת ילדים ונכדים. אין שום סיבה שתהיי במקום בו לא טוב לך. ממתין לתשובותיך ונמשיך מכאן. בהצלחה, יובל

24/09/2009 | 14:00 | מאת: תמי

נסי מטפלת מדהימה בשם דפנה בר אבן. אנחנו נעזרנו בה מאד ומליצים בחום. הטל. שלה 0547703094

מנהל פורום אימון אישי, זוגי ועסקי