אבל זה אפשרי המשך להודעה מיום 30.4.09

דיון מתוך פורום  אימון אישי, זוגי ועסקי

01/08/2009 | 22:24 | מאת: שרלי שוב

בהמשך לתשובתך ותודה קודם כול ראשית מה שגורם לחברי להיתפנק זאת העובדה שכך הורגל וכך אמא שלא נותנת לו קרדיט על דברים שעושה ואת האפשרות שלא לעשות כלום בבית כול דבר אומרת לו עזוב אל תעשה אני יעשה דוגרי אני מפחדת להתחתן עם גבר שכך הורגל ולא יעשה כלום בבגלל שאמא שלו נתנה לא את האפשרות לפינוקים אוכל עד הפה כלים מפנה לו הוא כבר בנאדם גדול 25 מספיק דיי כמה אפשר ולגבי הבעיות שספרתי לך אם היתה לי חברה הייתי מציעה לה כך הייתי אומרת לה שנכון שזה קשר לא קל אבל שתסתכל על המצב בחוץ ותראה שיש בחוץ גברים עצלניים או שלא אוהבים לעבוד או לא לומדים ושתראה הוא עושה את שנהם ולא מתפנק אולי עליה שהוא עייף שתבין אותו בסוף זה ישתלם לשניהם שתסתכל על היתרונות שלו איש משפחה ,מסורתי כמוהה,תומך בה ,דואג לה בעצם כול מה שרצתה רק שתבין שאין בנאדם מושלם אבל אני יגיד לך את האמת קשה לראות את החצי כוס המלאה.?? אז איך ניתן להסתכל על הצד החיובי אצלו .? האם הוא יוכל אי פעם להשתנות .?? וגם איך אני ישתנה בגישה של ההסתכלות בחיובי בו ולהספיק לחפש שלמות שזה מה שהבנות מחפשות בלי סוף בקשר שלי שלו התפשרתי על הרבה דברים על המראה על הבעיה שנורא קשה היה להגיד לחברה תיהיה סבלנית תסברי לו בסבלנות כי לי כיף בגיל הזה לחנך גבר מה הוא ילד כול דבר למה עשתי ככה ?? זה מעיף בקטע הזה אני רוצה שתעזור לי להתמודד איך אפשר להסביר לו מבלי לאבד את השפיות ? והראש לפעמים אני יוצאת מדעתי .? מה אני חברה שלו או אמא שלו .?? איך מתמודדים עם קשר כזה ??? אנחנו כול הזמן רבים משלמים אני יודעת שאין זוג מושלם אבל בכול זאת זה הקשר הראשון שלו איתי ואני יצאתי לפניו עם גברים אבל מבולבלים כמוהו ?? ואיך ניתן לגרום לו להיות בנאדם שמשתף אותי יותר חוץ מאהבה רגשות של כעס לא יודע להראות ששומר הרבה בבטן כעס וטינה איך אפשר להיתומדד עם זה איתו קשה לו נורא לשתף אותי.??

היי שרלי, תודה שחזרת. הסיפור הוא באמת מורכב. מחד עייפת כבר מהפינוק הזה, מחוסר הבגרות לעתים ומאידך היית ממליצה לחברתך כן להמשיך בקשר שכזה, בכל זאת יש דברים חשובים שאת אוהבת כמו הלמידה שלו וכך שהוא עובד (מה שאומר שהוא לא חייב להיות עצלן). אז נתחיל בכך שאני ממליץ לך לצאת לתקופה של "מבחן". בואי תנסי לראות איך אפשר לשפר את הדברים. תגידי לי מה הכי חשוב לך להשיג ונחשוב ביחד דרך הפורום איך תוכלי להשיג את הדברים, ביניהם יותר עזרה ושיתוף פעולה בבית. ממתין לתגובתך. יובל

מנהל פורום אימון אישי, זוגי ועסקי