הערצה מעוותת

דיון מתוך פורום  אימון אישי, זוגי ועסקי

17/06/2009 | 11:32 | מאת: צ'שר

לבעלי היקר יש נטיה מטרידה להעריץ ולנסות לחקות את אביו, דמות האב היא סמכותית מרתיאה וקצת מפחידה אפילו ,בעלי בן 32 אך עדיין התנהגות אביו גורמת לו להתנהג כמו ילד שתפסוהו במעשה לא טוב. התופעה הזו מטרידה אותי מאוד ואינני יודעת מה לעשות לגבי זה, כמו כן איך זה ישפיע אליו כאשר לו עצמו יהיו ילדים? האם התופעה אמורה לחלוף כאשר הוא עצמו יהיה אב? מה גם שבעלי רואה באביו דמות לחיקוי, מה שלי גורם לרצות להתרחק ממנו ,הרי התחתנתי איתו ולא אם אביו והחלומות של אביו הם אינם החלומות שלי לגבי החיים המשותפים שלי עם בעלי, הוא אינו רואה את הדברים כך וניראה לי כי הקשר עם הוריו הוא אובססיבי ורע כיוון שהם הטמיעו בו את המטרות שהם לא הצליחו להשיג ,הוא אמור להצליח באותה הדרך שהם בוחרים עבורו, הם לא מניחים לו ,הם פשוט מצפים ממנו שיעשה כול הזמן מה שהם רוצים שיעשה. מה עלי לעשות בכול פעם שאני מרגישה שהתחתנתי עם מישהו שהוריו מניעים אותו בשלט רחוק?

17/06/2009 | 11:46 | מאת: צ'שר

בנוסף אני מנהלת מערכה מזה שנה וחצי שמגדירה גבולות עבור הוריו על מנת שלא יעברו את הגבול ,אך אני מרגישה כי אני נלחמת במשהו שאני לא יכולה להילחם בו לנצח ולבסוף הם שוב יביסו אותי, האם הדבר הופך אותי לרעייה רעה? באיזו דרך עלי ללכת בנוגע לחמים שלי על מנת שיהיה שקט בביתי? האם עלי להיכנע בכול פעם שהם מנסים לדרוך עלי?

מנהל פורום אימון אישי, זוגי ועסקי