זקוקה לעזרה

דיון מתוך פורום  אימון אישי, זוגי ועסקי

03/05/2009 | 14:10 | מאת: שילי

אני וחברי לחיים מזה שנתיים לא יכולים להרשות לעצמו לגור יחד כדי לבחון את הקשר יותר אז כיצד ניתן לבחון אותו לפני הנישואין ?? אם שווה או לא וחוץ מזה חברי מבא מבית של פינוק יותר מידי בן 26 ומפונק מידי ממעממד גבוה ואני ממעמד בינוני ומטה הוא התרגל למקלחות 4 פעמים ביום וכול יום אמא מבשלת לו דואגת לו לכבסות לאוכל וכול דבר לקחת לו להביא לו לא שוטף אחריו כלים ולא מפנה פשוט שיח סעודי לא שואל מה מותר ומה אסור חסר גבולות האם אפשר לרסן אותו ושנות את ההתנהגות הזו ??? והאם יש סכוי שישתנה בדפוסים המגעילים האלה ...?. והאם זה זוגיות שכזו שאחד מפונק והשני אינו מפונק תוכל להיסתדר .?? והאם מקום שלא שמהמעמד גבוה והשני מקום נמוך יש סכוי שזוגיות כזו תתסדר.? איך אפשר להגיע לעמק השווה .? והיסתדר שיש כול כך הבדלים .?? מבלי לריב וסכוי שישנה בגיל כזה אין לי כסף להשכרת דירה או לטיפול זוגי

03/06/2009 | 13:01 | מאת: דניס בארט

שילי יקרה, מעבר להבדלים הרבים שאת מתארת ביניכם, נדמה לי שהבעיה העיקרית הינה שעוד לפני שהתחלתם את חייכם המשותפים, את מצפה ממנו שישתנה. את לא באמת שלמה עם מי שהוא היום והיית רוצה לשנות אותו להיות אדם אחר. הציפייה הזו נועדה מראש לכישלון. אנשים אכן יכולים לשנות התנהגויות והרגלים אבל זה רק בתנאי שהם עצמם באמת רוצים ובוחרים בכך. אנחנו לא יכולים לשנות אף אדם אחר מלבד את עצמנו, וגם זה לא פשוט... בהצלחה, דניס בארט מאמנת קוגניטיבית-התנהגותית, מומחית לחשיפת חסמים אישיים 054-5275037

מנהל פורום אימון אישי, זוגי ועסקי