מהלב

דיון מתוך פורום  אימון אישי, זוגי ועסקי

30/06/2007 | 20:14 | מאת: שירי

שגית חמודה זה מאוד נחמד להיות השחקנית מבחוץ, את אומרת שאילו הוא היה בעלך זאת בגידה "קו אדום:" אז למה את עושה את זה ? יש לו משפחה, ילדים, אולי תעזרי לו בזה לתת לו כלים לחדש את הקשר בבית ולאפסיק את הקשר שלך איתו . אני נמצאת בצד השני של הקשר וגיליתי שלבעלי יש 1 כמוך זה לא קל, אני אוהבת אותו ורוצה אותו איתי יחד עם הילדים . ברור שלי יותר קשה לתת לא את כל התשומת הלב כמו שלך , כי יש לי גם ילדים , אבל את יודעת העולם הוא עגול ואני בטוחה שלא הית רוצה להיות במקומי. יש לך בחוץ עולם מלא גברים, ואת גם צריכה וזקוקה גם לחיבוק ולנשיקה "לאהבה" תני צאנס לחיים שלך, וגם תרגישי שאת לא מפרקת משפחה

01/07/2007 | 02:56 | מאת: שגית

שירי שלום, בעקבות סיפורך, היה לי האומץ לספר את הסיפור שלי. באמת שכאב לי לקרוא את האכזבה שלך מבעלך, הרצון לשקם את הקשר, לבנות מחדש את האמון ולאחד שוב את המשפחה. ולשאלותייך: 1. לבחור שאיתו אני בקשר, אין ילדים!! 2. אישתו אינה מעניקה לו אהבה ו/או תשומת לב כפי שאת נוהגת כלפי בעלך. 3. בלבד שאישתו אגואיסטית היא סובלת מאגוצנטריות. 4. הקשר שלנו מבוסס על: ידידות, חיבה, הקשבה, הערכה, הבנה, דאגה וסיפוק. 5. הוא בחור מספיק חכם כדי להבין מה יש לו בבית - אבל זה מה שהוא אוהב. 6. אני משלימה את מה שחסר לו בבית. אני כאן, בפורום הזה, מבקשת את עזרתו של יובל. זה סימן שאני מכירה בבעיה שלי ובסיטואציה עליה נקלעתי. עם יד על הלב.. אני מאחלת לכם בהצלחה בשיקום הקשר. הלוואי שתצליחי להאמין בו שוב. שגית

מנהל פורום אימון אישי, זוגי ועסקי