שאלות

דיון מתוך פורום  אימון אישי, זוגי ועסקי

26/04/2009 | 20:15 | מאת: חסויה

שלום רב אני כבר מזה כ8 חודשים מוצאת את עצמי במבוי סתום כול כך עוד לפני המיתון אני לא מוצאת עבודה נורמלית כמו שצריך הענין גורם לי לחוסר מצב רוח לירידה באנרגיות לעיתים לתלות בין הזוג שיפנק ויפנק למרות שזה לא צריך להיות ככה אני פשוט מרגישה חסומה תקועה ולא יודעת למה זה פשוט מוריד לי את המוטיבצה מה עלי לעשות??? אני רבה עם כולם ולא רק זה אני מוצאת את עצמי מתעצבנת ומורידה עצבים על כול מי שקרוב אלי מה אך עלי לעשות את ההפרדה .? זה משפיע עלי בחיי היום יום בלימודים בעיקר ?

שלום, הבעיה שהעלת היא אופיינית לתקופות קשות. אבל אני תמיד ממליץ לך לבחון את חצי הכוס המלאה ובנסות לברר מה את בכל זאת יכולה לעשות כדי לצאת מהמשבר. לדוגמא - עד כמה את בררנית בענייני העבודה? מה את רוצה לעשות ומה את עושה כדי למצוא את מה שמתאים לך? איפה את מוכנה להתפשר? וחוץ מזה - איפה החוזקות שלך? מה הדברים הטובים בחיים שלך כרגע? לאן את רוצה להגיע אחרי הלימודים שלך? מה הם תורמים לך? מה הוזגיות נותנת לך? אשמח לקבל תשובותיך ואני בטוח שהתמדה תביא לך בסוף את מבוקשך. בהצלחה, יובל

מנהל פורום אימון אישי, זוגי ועסקי