האם ניתן להחזיר לחיי את מי שבחרה נפשי?

דיון מתוך פורום  אימון אישי, זוגי ועסקי

14/04/2009 | 12:31 | מאת: אוז

שלום יובל... קראתי כמה וכמה הערות בפורום והחלטתי אולי גם אני זקוק לעצה טובה ממקום אובייקטיבי ואמין כמוך. הנה סיפורי אני וחברה שלי היינו יחד שנתיים וחצי וסיפור ההיכרות שלנו הוא סיפור של אהבה ממבט ראשון שלקח 10 שניות לראות אותה ולדעת שאותה אני רוצה מבלי לדעת מי זו בכלל ואחרי חיפושים בעיר גיליתי הכל עליה ויצאנו. אני והיא נפרדנו לפני שנתיים ועדיין אני מרגיש חושב חולם ונושם אותה. אני מרגיש שזו אהבת אמת ועשיתי הכל כולל הכל להחזיר אותה לחיי. כל פעם שמעתי את אותה סיבה למה לא:"אנחנו לא מתאימים ואסור לנו להיות יחד כי אני נעלמת שאני איתך ושאני איתך אני לא רוצה שום דבר בחיים ואין לי שאיפות חוץ מלהיות איתך". היא מאז שנפרדנו תמיד אחרי כמה זמן יוצרת קשר מחזירה אותי אחורה בהודעה או שיחה או אפילו מפגש שהיא יודעת שקולה והמראה שלה מחזיר אותי שנתיים אחורה. היא תמיד הולכת "לראות בשדות זרים" מבלה חודש חודשיים עם מישהו ואז חוזרת אליי ליום יומיים של הנאה אין סופית. והשבוע קרה הריב הגדול מכולם ופשוט לראשונה בקשר שלנו יצאתי עליה בכל המובן המילה ודרשתי שתעזוב את חיי והיא אמרה מילים קשות ואני גם כן אני לא אלך ויגיד שיצאתי צדיק הרי להכל צריך שניים. אני אוהב אותה הכי בעולם ומרגיש שזו אהבת חיי כבר 4וחצי שנים{שנתים וחצי קשר ושנתיים של פרידה}. האם עשיתי טעות שיצאתי עליה? האם יש סיכוי בעולם שנוכל לממש את אהבתינו? הרי אני מאמין שהיא מרגישה משהו הרי היא תמיד חוזרת ונותנת לי להרגיש שזהו הנה חוזרים ואז נעלמת שוב לחודשיים שלושה. שאני איתה אני נותן לה להרגיש שהיא מלכה ויותר. מחכה לתגובה כי אני אובד עצות ברמה שלא היכרת או שמעת מעולם. אוז

17/04/2009 | 11:35 | מאת: אוז

יובל שלום לצערי אהבה לא מנצחת קשה להבין את המשפט "אני לא רוצה לחזור אלייך" עוד יותר קשה לשמוע ולהבין את זה ממישהי שאהבת אהבת אמת אהבה טהורה וכנה אני מנסה לעבוד על עצמי ולרשום שהכל זה לטובה. אולי אם אני אתחיל מאולץ זה יבוא טבעי... מחכה לשמוע את תגובתך... אוז

היי אוז, אני מתנצל על העיכוב בתשובה. אני מבין לליבך ומצטער על מסכת האירועים שאתה עובד, ויותר מכך, מעביר את עצמך. אם אתה אוהב אותה באמת - אתה חייב לעשות בירור יותר מעמיק עם עצמך ואיתה - מה באמת עומד מאחורי המריבות ותחושות הביטול של חברתך. השאלה הגדולה היא מה באמת אתה רוצה? אני אשמח לקבל תשובות מה היא נתנה לך בחיים? מה אתה נותן לה בזוגיות הזאת? איך אתה מרגיש עם טענותיה? מה נכון בהן? מהיכן הן נובעות לדעתך? אם היא באמת אהבת חייך ונדמה שיש לה גם רגשות עזים כלפיך, אז אתם חייבים לבדוק את הביחד. יכול להיות שבעבודה משותפת תוכלו להשיג הרבה מאוד ולבנות קשר טוב ויציב. אבל ראשית אתה חייב לבוא מוכן לאירוע שכזה, להבין אותה עד כמה שאפשר ולהרגיש שאתה באמת בטוח ברצון שלך לקשר מחייב איתה. מעבר לשאלות שכבר שאלתי אשמח לדעת - מה חשוב לך בכלל בזוגיות? מה אתה מחפש בבת זוג? לי יש תחושה שאחד מחסמי ההצלחה שלך הוא הקושי להיפרד. מה אתה חושב? איזה עוד חששות יש לך שמניעים אותך בחיים? אשמח לקבל תשובותיך שם למייל שלי ([email protected]) ונמשיך בבירור יותר מעמיק. בהצלחה, יובל

מנהל פורום אימון אישי, זוגי ועסקי