*

דיון מתוך פורום  אימון אישי, זוגי ועסקי

28/06/2007 | 08:43 | מאת: שירי

המון תודה את האמת שהשאלות מולך עזרו לי מאוד אבל היתחיל להלחיץ אותי שכל אחד יכול לקרוא את הרגשות הפנימיים שלי. כייף לי לדעת שיש איש מקצועי שאפשר לפנות אליו, ואני לא לבד. ברור לי שיש לנו דרך לעבור , ומצפה לטוב. אמרתה מילת מפתח שאת הדרך צריך לעשות"בכנות" אני מאוד מצפה שגם מצידו כך יהיה לכן אני עושה את הצעד של עזרה בגורם שלישי, שאני מאוד מקווה שיצליח להוביל אותו להיות כנה מולי ומולו. דבר שאולי היה חסר בקשר בינינו לפחות מהצד שלו. שוב תודה

הי שירי, החלטה מאוד חכמה בעיני. שמחתי לעזור ואני פה, אם תזדקקי.... בהצלחה! יובל פייס

מנהל פורום אימון אישי, זוגי ועסקי