שאלה

דיון מתוך פורום  אימון אישי, זוגי ועסקי

27/06/2007 | 08:08 | מאת: שירי

היי יובל רציתי לדעת האם אתה מקיר אירגון בשם ת.ל.מ האם אתה חושב שזה יכול לעזור לנו?

הי שירי, מקווה ששלומך טוב, לא שמענו ממך זמן מה. ת.ל.מ זהו מרכז לטיפול משפחתי ובילדים. הם מציעים סגנונות טיפול שונים ואני בטוח שהם יכולים לסייע לכם. במקביל יש מרכזים דומים בעיריות, טיפולים מסובסדים שנועדו לשמור על שלמות המשפחה. כל דרך בה תבחרו כדי לדבר ביניכם, אם זה טיפול, אימון, ייעוץ, בפיקוח איש מקצוע תוכל בהחלט להועיל. באימון הזוגי, לדוגמא, החשוב הוא שכל צד ישמיע בכנות את אשר על ליבו, מה הציפיות שלו, צרכים שלו, אינטרסים - ואיך אפשר להתמיד למרות שלעתים יש צרכים ואינטרסים שונים. אלו מפגשים לו קלים אבל אחריהם אני בטוח שתצאו עם דרך חיים חדשה וברורה לגבי הקשר. המון הצלחה, נשמח להתעדכן. יובל פייס

מנהל פורום אימון אישי, זוגי ועסקי