אימון זוגי

דיון מתוך פורום  אימון אישי, זוגי ועסקי

27/02/2009 | 22:22 | מאת: נירית

שלום רב, לי ולבן זוגי יש צורך במאמן זוגי ואם הוא בעל הכשרה בטיפול זוגי- מה טוב. אנחנו גרים בעמק חפר.רוצים להתחיל בהקדם. אשמח לשמוע עצות כיצד להגיע למאמן כזה, באזור מגורנו עד כמה שאפשר. תודה ושבת שלום, נורית

שלום נירית, תודה על פנייתך. מאמנים זוגיים בעיניי חייבים להיות מוכשרים לעניין, או באמצעות קורס גישור או באמצעות קורס ייעודי לזוגיות. את מוזמנת לפנות אלי במייל הפרטי [email protected] ואני אנסה לעזור לך למצוא מאמן באזור מגורייך. בהצלחה, יובל

28/02/2010 | 15:51 | מאת: שלי

אשמח להיות לעזר. גרה באזור. המון נסיון והכשרה בהתאם 0546358335

מנהל פורום אימון אישי, זוגי ועסקי