בעיות בזוגיות

דיון מתוך פורום  אימון אישי, זוגי ועסקי

21/02/2009 | 22:13 | מאת: שם בדוי

היי, רציתי להתייעץ בקשר למערכת היחסים שלי עם בן זוגי, אנחנו ביחד כבר שנתיים וחצי.. שנינו בני 25, עדיין לא גרים ביחד. כבר שנה לא קיימנו יחסי מין. אני מאוד אוהבת סקס אבל משום מה בשנה האחרונה פשוט אין לי חשק.. הסקס איתו מדהים, ואני אוהבת אותו, והוא אוהב אותי, ועניין הסקס הוא נושא שחשוב מאוד לשנינו ואנחנו לא מצליחים להתגבר על העניין. הייתי מאוד רוצה לדעת מה אני יכולה לעשות כדי לשפר את האינטימיות שלנו, ואיך לחדש את חיי המין שלנו? הוא טוען שכל ניסיון שאני עושה (שהם לא רבים) מרגיש לו מאולץ וכאילו אני עושה את זה כי אני חייבת. שזה לא לגמרי נכון.. מצד אחד אין לי חשק כל כך.. אבל אני כן רוצה שנחזור למצב שהיינו בו קודם, שהיינו מקיימים יחסי מין על תקן יומי.. הייתי מוכנה אפילו להסתפק בפעם בשבוע.. אני פשוט לא יודעת איך לעשות את זה ככה שזה לא יראה לו כאילו אני מנסה בכוח. תודה.

שלום, מתנצל על העיכוב בתשובתי. סקס, בעיקר לנשים, הוא בא ממקום רגשי מאוד, בטח בתוך זוגיות קבועה. אני רוצה לברר איתך כמה דברים ואשמח לקבל תשובות: 1. מה לדעתך גורם לריחוק הפיזי? 2. מה את מרגישה כלפי בן זוגך ביום יום? 3. מה המשמעות מבחינתך, מעבר להנאה, לסקס בזוגיות? 4. מה מבחינתך היה מצב אופטימלי ביחסים? 5. עד כמה משמעותי בעינייך עניין הסקס בזוגיות? אשמח לקבל תשובותייך ולנסות לעזור לך. תודה, יובל פייס

12/08/2009 | 02:24 | מאת: שמרית

יש לי חברה שהלכה ליעוץ זוגי וזה ממש עזר לה... שמעתי שזה מאוד מומלץ... http://www.wesell.co.il/click/mEylUgH1cH1YXgh/bJzV4rFPfnD2S0X/TsmEylUgH1cH1YXghtS כנסו שווה לבדוק

מנהל פורום אימון אישי, זוגי ועסקי