לבית ספר להכשרת מאמנים דרושים מאמנים

דיון מתוך פורום  אימון אישי, זוגי ועסקי

02/01/2009 | 17:42 | מאת: יעל

לבית ספר לאימון אישי באיזור המרכז דרושים מאמנים אישיים בעלי ניסיון באימון ורצוי בכלים נוספים כמו NLP לאימון משתתפי הקורס להכשרת מאמנים אישיים. התשלום לפגישה אימונית 100 ש"ח. הפגישות ייערכו באיזור המרכז. המתאימים אנא שלחו קורות חיים למייל: [email protected]

06/01/2011 | 23:19 | מאת: פנינה

שמי פנינה ואני מאמנת,הייתי מעוניננת לקבל עוד פרטים בנושא

06/04/2011 | 14:03 | מאת: טליה המאירי ישי

אשמח לשמוע עוד פרטים אני מנחה בכירה השל NLP ודמיון מודרך מאמנת אישית מתמחה בהפרעות קשב וריכוז חברת לשכת המאמנים

28/04/2011 | 17:09 | מאת: דידי שחר

שלום אשמח לשמוע בנוגע להצעתכם למאמנים. אני מאמנת אישית וארגונית ומגשרת מוסמכת. תודה דידי

22/05/2011 | 13:17 | מאת: הילה

היי,אני מעוניינת ללמוד אימון אישי,והייתי שמחה לקבל המלצות ממאמנים על היכן ללמוד מכיוון שיש המון מקומות... תודה, הילה.

15/09/2013 | 09:36 | מאת: אסתר

אני מאמנת אישית אשמח לקבל פרטים נוספים

02/01/2014 | 13:18 | מאת: אורן

באיזה עוד פרטים את מעוניינת? אמנם עבר זמן והשתנו עוד מס' פרטים בתחום העיסוק שלי באימון האישי.

מנהל פורום אימון אישי, זוגי ועסקי