האחרים מחלישים אותי

דיון מתוך פורום  אימון אישי, זוגי ועסקי

15/12/2008 | 06:11 | מאת: גל

שלום יובל, כל פעם שאני רואה אנשים אחרים מצליחים בתחום שלי או בתחום מקביל אני מרגישה נחותה. אני מרגישה שאני נשארת מאחור, שאני לא אצליח, שאני לא ייחודית. במקום להשקיע את האנרגיה במה אני כן רוצה לעשות, צריכה לעשות. אני מרגישה תקועה עם עצמי והחשיבה שלי. איך יוצאים מזה? יום טוב!

15/12/2008 | 06:02 | מאת: גל

בכל פעם שאני חושבת בצורה זו על האחרים זה מחליש אותי, זה שואב ממני אנרגיות, זה מסיח את דעתי מהעיקר, מונע ממני עשייה וחשיבה חיובית כלפי עצמי והחיים, אני נגררת אחרי הרגשות השליליים ומתמקדת בהן. ומרגישה לפעמים שאולי באמת אני לא כזו מוצלחת. זה כמו רעל אני מתוסכלת מאיך שאני מרגישה, זה הורס את שמחת החיים שלי, גורם לי להיות פסימית ועצובה. אשמח אם תגיב לדבריי ותחווה את דעתך המקצועית.

הי גל, מתנצל על העיכוב בתשובה. נדמה שאת משקיעה כמות אנרגיה גדולה מאוד בקנאה, דבר שבטח אינו מקדם אותך ואף מעכב לעתים בשל ההתעסקות בעניין. אני מבקש לברר כמה פרטים נוספים: 1. מה התחושות שלך שאחרים מצליחים? 2. מה מצבך בתחום בו את עוסקת? איך היית מגדירה את מידת הצלחתך? 3. מה היית רוצה שיקרה בתחומך? 4. מה את עושה כדי להצליח יותר? מה את יכולה לעשות יותר לדעתך? 5. איפה עוד הקנאה והתחרותיות נמצאים בחייך? אשמח לקבל תשובותיך ולבחון את האפשרויות. בהצלחה, יובל

מנהל פורום אימון אישי, זוגי ועסקי