עלות אימון אישי

דיון מתוך פורום  אימון אישי, זוגי ועסקי

10/11/2008 | 21:03 | מאת: שוש

מדוע אימון אישי עולה כל כך הרבה כסף? אני יודעת שיש אפשרות לעשות אימון אצל סטז'רים ללא עלות ובמחיר מוזל יותר (שגם הוא יקר לדעתי) אצל מתחילים. לא מבינה למה אני בתור מורה אקדמאית לוקחת 100 ש"ח לשעור פרטי ויש לי ניסיון רב ואני בקיאה בתחום שלי ואילו אימון אישי עולה לי לשעה 300 ש"ח. אין לי אפשרית כלכלית לממן אימון אישי למרות שהייתי רוצה וחבל. עם זאת, אני יודעת שיש הרבה מאמנים שמחפשים עבודה אולי הגיע הזמן שהם יבינו שהמחיר לא ריאלי. אנא עזרתך!

הי שוש, ראשית, סליחה על העיכוב. אימון אישי יקר יחסית מסיבה אחת מרכזית - מספר המפגשים עם כל מתאמן הוא קצר - כשלושה חודשים (12 פגישות), מקסימום חצי שנה (24 פגישות זה נדיר). לעומת פסיכולוג, מורה, מטפל ועוד שהעבודה לרוב נמשכת חודשים ארוכים ואף שנים. דבר נוסף - האימון נמשך גם בין המפגשים, וזה כולל שיחות טלפוניות, אי מיילים ועוד. זה תהליך משותף. אכן, יש מאמנים מתחילים מוכשרים שמחפשים להשתפשף. את מוזמנת לפנות למייל האישי שלי ואני אנסה להתאים לך מאמן אם תרצי. בברכה, יובל פייס

13/03/2010 | 15:50 | מאת: איילת רוזן

שלום, אני לומדת אימון בת"ות (של אלון גל) ואני מחפשת אנשים לסדרת אימון במסגרת פרקטיקום (התלמדןץ) לפרטים: 052-8661891

16/01/2009 | 15:29 | מאת: אורלי

היי את מוזמנת ליצור איתי קשר במייל או בטלפון ואשמח לעזור. (נא לציין בעת הפניה שאת מאתר דוקטורס) www.holisti-coach.com

16/03/2009 | 00:14 | מאת: אורלי פוקס

שלום שוש אני מאמנת אישית בתחילת דרכיואני מסכימה איתך בהחלט שבהתאם למצב היום המחירים לא ריאליים אני אשמח לעשות אימון למי שמעוניין במחיר סמלי במחיר סמלי כי בסופו של דבר עם הרצון להתפרנס צריך להבין שהמצב היום בהחלט צורך התחשבות מצד המאמנים.

מנהל פורום אימון אישי, זוגי ועסקי