ייעוץ לגבי

דיון מתוך פורום  אימון אישי, זוגי ועסקי

19/10/2008 | 12:08 | מאת: רז שמואלי

שמי עדי, ולאחרונה אני ובעלי, משה, מרגישים צורך באימון משפחתי, למשפחה שלנו (יש לנו ילדה אחת בן 14 ואני בהריון). קראתי בבלוג של אלון גל ש - "כאשר מדובר בתהליך כמו אימון משפחתי , בדר"כ העילה לתהליך הינו משבר כלכלי, אך כפי שמסתבר די מהר, הכלכלה הינה אחד הסימפטומים של קשר משפחתי המבקש חיזוק, יחסים מעורערים , האשמות ועוד." מה דעתכם? האם אנחנו "חייבים" שיהיה לנו משבר כלכלי כסיבה לאימון אישי? או ש"רק" הרגשה זה מספיק? נשמח לתגובות, המלצות, וכו'. רז ומשה. קישור לבלוג - http://www.alongal.co.il/

שלום עדי, תודה על פנייתך. אני לא קראתי את הבלוג של אלון גל, אבל אני חושב שאין פה שחור ולבן. לפעמים אכן העניין הכלכלי הוא רק סימפטום, לפעמים זו הבעיה. ברור שבעיה כלכלית גוררת אחריה בעיות נוספות, לעתים קשות מאוד. השאלה היא מה אתם רוצים להשיג באימון המשפחתי. עוד לפני שאתם פונים למאמן, אני ממליץ לכם לבחון מ היעדים שתרצו להשיג, ובכמה זמן. מאמן יעזור לכם לבחון עד כמה היעדים ברי השגה, ויברר מה כל אחד מהתא המשפחתי יכול לתרום למאמץ. יש אימון משפחתי מסיבות רבות - יחסים בתוך המשפחה הם נושא סבוך, ואני ממליץ בחום על מאמן שמתמחה בתחום מערכות יחסים. גיבוש המשפחה יכול להיות נושא חשוב מאוד לאימון ואני מניח שיש עוד נושאים רבים בתחום המשפחה שהאימון יכול לעסוק בהם בצורה טובה מאוד. מקווה שעניתי, אשמח לתגובתך. בהצלחה, יובל פייס

מנהל פורום אימון אישי, זוגי ועסקי