איך מתחילים?

דיון מתוך פורום  אימון אישי, זוגי ועסקי

09/09/2008 | 10:53 | מאת: שירלי

יובל שלום! שמי שירלי בת 25, אם לתינוקת בת חצי שנה, ואינני עובדת כרגע. יש לי חלום מאז היותי בגיל בית ספר יסודי שעדיין לא התממש. אני רוצה להדריך אנשים באופן אישי לבריאות טובה. כוונתי היא: להדריך אותם לאכול נכון ובריא, לעשות איתם ספורט בסוגים שונים שמתאים לכל אחד לפי אופיו, ללמד כיצד לבשל את האוכל נכון כדאי לשמור על הויטמינים ולא להשמין. אפילו לטפל באנשים עם כלסטרול גבוהה או סכרת עם תזונה נכונה ופעילות גופנית. כל זה בהדרכה אישית וצמודה. כשאי לעסוק בזה אצתרך תעודות של מדריכת כושר וגם של דיאטנית, ואין לי את זה, ואולי יהיה לי קשה להשיגם. אך אני מבינה גדולה מאוד התחומים אלה מניסיון חיים. שאלתי היא: כיצד אני יכולה להגשים את החלום? גם אם זה אומר ללמוד, לאן פונים כדאי לפרסם את עצמי? זה עסק לכל דבר, איך פותחים עסק כזה? אני צריכה הכוונה בנושא זה, האם זה אפשרי בכלל? תודה מראש שירלי.

09/09/2008 | 11:10 | מאת: שירלי

אני מאוד מעוניינת להיפגש עם סטודנט לאימון, איך אני יוצרת קשר? תודה שירלי.

הי שירלי, את מוזמנת להתקשר ל- 03-6449335 ויפנו אותך למאמן (סטודנט או צעיר) על פי צרכייך. בהצלחה! יובל

הי שירלי, תודה על פנייתך. קודם כל, זה דבר מאוד יפה לראות שאת נאמנה לחלומך כל כך הרבה זמן. בעיקר שהחלום הוא מציאותי, גם אם הוא לא פשוט לתפעול. לאחרונה שמעתי שיצא חוק חדש שנושא תזונאות, שווה לך לבדוק אותו. ולעניין - כמאמן, הייתי ממליץ לך לבחון טוב מה האפשרויות הקיימות, אילו מקצועות קיימים ומה מתאים לך במיוחד לעשות בתחום. עדיף שבחירת המקצוע תהיה מדוייקת עד כמה שאפשר. על קצה המזלג, תנסי לתאר את המקצוע האולטימטיבי מבחינתך - מה זה אומר לעזור בתחום התזונה? מה את צריכה לדעת? איך את רוצה לעבוד עם האנשים? כמה את מוכנה להשקיע בלמידה? כמה בהקמת עסק? לאחר שתבני פרופיל יותר מדויק של המקצוע, תנסי לחשוב איך השילוב שלך בו יעניין אותך וישאיר אותך לאורך זמן בתחום. אחר כך, תעשי רשימת מקצועות הקימים בתחום, ותראי מה הכי קרוב לליבך (יכול להיות אחד, שניים או יותר). אז תבחני מה את צריכה ללמוד ואם זה עומד בתקציבך וציפיותיך. המידע הזה, כבסיס, הוא מצוין ויתן לך דרייב להניע עצמך לעשייה. אחרי שיהיה בידייך כך המידע, נוכל להמשיך ולחשוב על בניית עסק. את מוזמנת לשתף אותי בפורום. שבת שלום, יובל

מנהל פורום אימון אישי, זוגי ועסקי