האשה שאני כולכך אוהב

דיון מתוך פורום  אימון אישי, זוגי ועסקי

08/09/2008 | 09:52 | מאת: זאביק

הי, אכן צדקת שאני אוהב ללא גבולות את אשתי. לצערי מצב זה גורם לי גם בעל כורחי לעשות הרבה טעויות רק מזה שאני מנסה בכוח אולי להציל את הקשר בינינו. לצערי מאז שחזרתי הביתה אשתי כול כמה ימים מחליטה החלטה אחרת פעם היא עוזבת ופעם לא ואני כבר מספר חודשים לא יודע מהוא יום ומהוא לילה. אני אישית הולך לטיפול אבל אני לא מצליח לשכנע את אשתי ללכת לטיפול לבד וגם לא לטיפול זוגי. אשתי נפגעה ממני רבות בשל התקופה שעברנו ודברים שעשיתי או לא עשיתי. אני פשוט ממש חסר אונים לגבי איך לשפר את הקשר כי בזה שהיא כול יום לא יודעת מה היא רוצה זה מוריד ומרסק אותי שוב ושוב למטה.

הי זאביק, תודה על תשובתך. כחלק מהתהליך האימוני אנחנו מחפשים את ערכיו של המתאמן. אני חושב שאחד הדברים החשובים לך, זה וודאות. תקן אותי בבקשה אם אני טועה. המצב של חוסר ודאות פוגע בך, ואני רוצה לשאול אותך - 1. נניח שאשתך הייתה מחליטה סופית להיפרד. איך היית מקבל את זה? 2. מה לדעתך אתה עוד יכול לעשות כדי לנסות להציל את נישאיך? 3. מה הדבר הכי חשוב לך שיקרה כתוצאה מתהתליך אותו אתם עוברים כעת? 4. מה זה אומר מבחינתך שהיא אינה מוכנה לעבור טיפול? 5. מה היה חשוב לך בטיפול? מה אתה רוצה להשיג? אשמח לקבל תשובותיך. אני חושב שפגישה משותפת עם איש מקצוע תוכל לעזור לך בצורה טובה מאוד. תבררו היטב מה אתם רוצים, ושההחלטה תקבל גושפנקא מקצועית. אני מניח שלשניכם יהיה יותר קל עם זה. דבר אחד בטוח - זו לא סיטואציה טובה עבורך. ממתין לתשובותיך, בהצלחה! יובל

מנהל פורום אימון אישי, זוגי ועסקי