פיטורים מעבודה ורצון לדרך חדשה

דיון מתוך פורום  אימון אישי, זוגי ועסקי

06/09/2008 | 21:55 | מאת: המפוטרת

אני מורה עוסקת בהוראה מזה 9 שנים, פוטרתי ממקום עבודתי, אך במהרה מצאתי בית ספר חדש ללמד בו, מבחינתי האישית מיציתי את תחום ההוראה, אני זקוקה לכיוון חדש בחיי, אני בעלת תואר שני בניהול משאבי אנוש. ברגע זה של חיי אני מרגישה מוצפת, מבולבלת, מתוסכלת (התקבלתי לתואר שני נוסף במשפטים , אך דחיתי את הלימודים בסמסטר- בכדי לעשות סדר בחיי) אני חושבת שאימון יכול לסייע לי ולתעל אותי לכיוון הנכון לי. אני זקוקה להכוונה הנושא, איזה סוג אימון מומלץ לי? שמות של מאמנים מומלצים.....משהו....קצה חוט.....

07/09/2008 | 04:57 | מאת: טובה ענבי

היי מפוטרת, כמורה לשעבר אני מבינה ללבך .גם אני עשיתי שינויים רבים במהלך הקריירה שלי עד שהגעתי למקום שאני מרגישה בו טוב! אשמח לדבר איתך צרי קשר טובה 0508574084

10/09/2008 | 09:21 | מאת: לטובה ענבי

אני מישהי אחרת גם מורה במקצועי שמתלבטת לגבי המשך הדרך. האם אוכל ליצור איתך קשר באותו ענין? ואני שמחה לשמוע שאת נמצאת במקום שאת מרגישה בו טוב חיזקי ואמצי!

שלום, תודה על פנייתך. ראשית אני רוצה לכתוב לך כל הכבוד על ההחלטה. זו בטח לא החלטה קלה, אבל אם את מרגישה שמיצית את עצמך, אין ספק שהגיע הזמן לשנות, מאשר לחיות בתסכול וחוסר סיפוק. כדי להגיע למסקנות הרצויות, רצוי לעבור תהליך שלם. אבל דרך האתר, אני יכול להמליץ לך על כמה רעיונות שיכולים לעזור לך למצוא את דרכך: 1. תעשי רשימה של הדברים שאת אוהבת לעשות - כל דבר! 2. תעשי רשימה של מה אהבת בהוראה ומה לא. 3. תנסי לחשוב - ולרשום - מה גורם לתחושת המיצוי? 4. אם הייתה לך אפשרות - ממה היית רוצה להתפרנס? 5. מה מהתשובות של שלוש השאלות הראשונות יכול להתחבר למקום ממנו היית רוצה להתפרנס? אני אשמח לקבל תשובותיך. אם את רוצה מאמן אני מזמין אותך לפנות אליי באי מייל (כתוב משמאל) ואני אמליץ לך על מאמן שיעזור לך למצוא את דרכך לפי אזור מגורייך. בברכה, יובל פייס

מנהל פורום אימון אישי, זוגי ועסקי