המלצות לאמון אישי

דיון מתוך פורום  אימון אישי, זוגי ועסקי

31/08/2008 | 15:13 | מאת: אנונימית

שלום רב , אני נשואה כמעט 7 שנים עם שני ילדים בעלי ואני ניסינו לפתור בעיות בזוגיות בעזרת מספר טיפולים פסיכולוגים(כל פעם מישהו אחר לתקופה ארוכה)זוגיים כל נסיון כזה נכשל.. לאחרונה ניסינו גם אמון זוגי וגם שם זה "התפוצץ" וכשל . הבעיות נשארו אותן בעיות ואני הייתי מעונינת ללכת לאמון אישי שיעזור לי להתמודד עם מצבים מסוימים או שיעזור לי לשנות דרך התנהגות מסוימת או תפיסת עולם כלשהי שתעזור לי בעצם בתוך הזוגיות על מנת לא לפרק אותה האם יש לך להמליץ על מאמן/ת אישית בתחום הזה? באזור הקריות ? אשמח לקבל תשובה האנונימית

שלום אנונימית, תודה על פנייתך. החלטתך לנסות אימון אישי כדי לראות איך את מתגברת על מצבים מסויימים היא נכונה מאוד. חשוב שתקחי מאמן שלמד בבית ספר ידוע ומוכר. אני לא מכיר מאמן אישי באזור הקריות, אבל אני מבטיח לברר. בינתיים את מוזמנת לפנות אליי באי מייל הפרטי כדי שאוכל לברר ולקשר אותך ישירות, ולא להמליץ דרך האתר. מבטיח סודיות. תודה, יובל פייס [email protected]

מנהל פורום אימון אישי, זוגי ועסקי