עזרה דחופה!

דיון מתוך פורום  אימון אישי, זוגי ועסקי

31/08/2008 | 09:50 | מאת: נשברתי

שלום רב, אני נשואה כ-30 שנה, כביכול "באושר". כעת אני מרגישה כי הגעתי לסוף הדרך. לפני גירושין. אני רוצה להציל את חיי הנישואין שלי לפני פירוק החבילה. טיפול/אימון זוגי? איך בוחרים? מקום מומלץ בירושלים? אשמח מאוד לקבל תשובה בפורום

שלום, תודה על פנייתך. ראשית, 30 שנה זו תקופה עצומה שרבים מאיתנו נשארים בה בקשר לא מאותן נסיבות בהן התחלנו אותו. לרוב מה שנותר הוא הערכה לבן הזוג, חברות וגם עניין של הרגל. לעתים מה שמניע אותנו הוא חשש משינויים, חשש לשבור את ההרגל. במקרה שלך נראה שהגעת למצב בו את לא מסוגלת לשאת יותר את הקשר כפי שהוא מתנהל. טיפול או אימון זוגי (קשה להמליץ עם מעט המידע שקיבלנו) יכולים בהחלט לסייע, מאחר ולפחות מצידך, הצד שנשבר, יש רצון להציל. יתכן שעדיף לך לפני הליכה לתהליך של אימון זוגי, לעשות תהליך קצר אישי (של כמה פגישות) כדי לברר בדיוק עם מה את רוצה לצאת (מהם יעדייך) מהאימון הזוגי. לגבי מאמנים מהתחום בירושליים - אני אנסה לברר לך בהקדם ואחזור עם תשובה. את מוזמנת לשלוח לי פרטים נוספים במייל, אם את מעדיפה לא להיחשף, ואולי אוכל להיות יותר ספציפי בתשובתי ובהמלצותיי. המייל שלי - [email protected] בברכה, יובל פייס

מנהל פורום אימון אישי, זוגי ועסקי