אובדת עצות

דיון מתוך פורום  אימון אישי, זוגי ועסקי

21/07/2008 | 23:19 | מאת: יערה

שלום, אני אובדת עצות- יש לי תינוק, אני שוב בהריון- שבוע 7, נפרדתי מבעלי- הוא עזב את הבית, לא מתעניין בהריון ולא מעניין אותו מה אעשה- אבל הוא "נגד הפפלות"- איני יודעת אם להשאיר את התינוק או לא- אני רוצה את התינוק- איני רוצה להפיל- זה נוגד את דעותיי ואני יודעת שאהיה שרויה בדיכאון אןם אעשה את זה אבל מצד שני אני יודעת שזה מה שאני צריכה לעשות- איך אטפל בשני תינוקות לבדי? אני נפרדתי מבעלי כי המערכת לא טובה ואני רוצה בשבילי משהו יותר טוב, אך גרושה עם שני ילדים זה יותר קשה- בעיקר שאין לי ממש תמיכה ממשפחתי , הם גרים רחוק ממני ואין באפשרותי לעבור לגור אצלם מבעיות טכניות , לא כי הם רוצים-הם דוקא ישמחו-אך זה לא בא בחשבון. יהיה לי מאוד קשה כלכלית ונפשית כאחד. אגב, אני גם רוצה את התינוק אולי כדי להשאיר סיכוי קטן שנחזור- אך זו אינה הסיבה העיקרית. מבחינתי אני רוצה שנחזור וננסה שלום בית ויעוץ זוגי אך בעלי ממש אנטי- אין לי עם מי לדבר ואני רוצה לשאול אותו בפעם האחרונה שיאמר לי חד משמעית מה הוא מצפה ורוצה כי גם לי זה יעזור- כרגע איני יודעת אם הוא מצטער או שמח עם הצעד- אך אם אפנה אליו זה עלול לגרום לי להיראות מושפלת ולבטל את עצמי שוב כפי שנהגתי לרוב- איני רוצה בזה, אני רוצה לעמוד על שלי הפעם. בבקשה, תנו לי מעצותיכם החכמות ומניסיונכם ועיזרו לי - אין לי הרבה זמן. תודה רבה.יערה

22/07/2008 | 17:52 | מאת: חייכנית

יערה יקרה תיזמי שיחה עם בעלך כדי להבין מה הוא רוצה, אי הוודאות היא גורם מאיים ומציק. אחרי השיחה, יהיה לך קל יותר להחליט. ותמיד תזכרי - רק אנשים חלשים בורחים משיחה ומתן תשובות, אנשים חזקים ובטוחים שואלים את השאלות ויש להם את הכוח להכיל את התשובות. האמיני בחוזק שלך ושוחחי איתו, תהא תשובתו אשר תהא, החליטי לטובתך ולטובת עתידך. בהצלחה

22/07/2008 | 22:49 | מאת: יערה

תודה רבה לך על תשובתך, אך אין לי פרטנר לדבר איתו ואיני מוכנה להשפיל עצמי- הוא מבחינתו אמר את שלו- אינו מוכן ביעוץ ורוצה להתגרש- השאלה היא האם זה נאמר בכעס- ואני לא יודעת איך ליזום את השיחה עימו כדי לשאול את השאלות ומבלי להיראות מטומטמת- מניסיון, אם יחליט שרוצה לחזור, זה יהיה רק לרעתי. תודה בכל אופן.

הי אובדת עצות, צר לי לשמוע על הבעיות שהעלת. מצב מורכב, אבל לא בלתי אפשרי להתמודדות. אני רוצה להעלות כמה דברים ורעיונות, אבל לפני הכל - אשמח לקבל ממך כמה תשובות: 1. מה את מרגישה כלפי בעלך? 2. מה מצב הקשר כיום ביניכם? 3. כשאת כותבת עתיד טוב יותר, למה את מתכוונת? 4. מה הם דעותייך לגבי הפלות? 5. מה המשמעויות הכלכליות מבחינתך ללדת את התינוק? 6. מה תהיה תרומתו של בעלך, ולו מהבחינה הכלכלית - לגבי התינוק, אם בכלל? 7. לי נשמע כאילו התינוק הוא רק סימפטום ויש עוד חסמים מסביבך, דברים שמונעים ממך להתקדם בחיים. יכול להיות שאני טועה, אבל אם אני לא טועה - מה עוד מציק לך כרגע בחיים? אשמח לקבל תשובותייך ולהתקדם. תודה ובהצלחה, יובל

04/08/2008 | 23:20 | מאת: יערה

שלום יובל, 1. אני אוהבת את בעלי אך לא בטוחה שזו אהבת אישה לבעל(מבחינה רומנטית וכד) 2. היתה התפתחות, הזמינו אותנו מהרבנות לגישור והוחלט על שלום בית, ובעלי הסכים ליעוץ- רק בגללי לא כי הוא באמת רוצה וחוב שזה נכון והוא חזר הביתה. 3. עתיד טוב יותר עלי,למשפחתי- בלי מריבות עם אהבה,,רגושים, רומנטיקה לימודים שלי עבודה יותר טובה, חוסן כלכלי. 4. אנטי הפלות- עברתי אחת שלא מרצון 5. יש לי עזרה כלכלית אך לא כפי שהייתי רוצה , מה גם שאיני אוהבת לקבל עזרה מממשפחתי. 6. כלכלית- את המינימום הנדרש, רגשית יהיה לו קשה מאוד לא לראות את הילדים 7. לימודים שלא הספקתי ללמוד מה שרציתי, עבודה אינה מספקת אותי , אינך טועה כלל. מקווה שתשובותיי הועילו , תודה רבה אתה אדם מקסים.

מנהל פורום אימון אישי, זוגי ועסקי