אולי מספיק עם המחיקות השרירותיות

דיון מתוך פורום  אימון אישי, זוגי ועסקי

01/07/2008 | 19:17 | מאת: ליובל

גם ככה מעט מאד משתתפים בפורום. החלטת להרוג אותו לגמרי? כלי המחיקה נועד למחוק מציקים ולא דעות שונות. די עם סתימת הפיות כאן!!!

אני מודה לך על הדאגה לפורום. הפורום נועד לעזור ולפתור בעיות בדרכים אימוניות ולהציג את היופי שבתחום. הוא לא נועד לקדם אינטרסים אישיים מסחריים או פוליטיים. אם את מאמנת, או שיש לך מה לתרום מעבר לאמירה הקבועה והמצומצמת בניסיון לקדם גוף זה או אחר, אשמח להשאיר הודעותיך. אחרת, לא תנתן שום אפשרות לקדם שום גוף. גם בעלי תפקידים אחרים שמנסים לקדם עצמם ולא רק לסייע - תוארם נמחק מהכותרת - ואלו הן ההנחיות. בתי ספר אחרים, גם שהם מלמדים דרך מוסדות שונים, לא יתאפשר קידומם. רוצים לשתף פעולה? נשמח - שלחו את הפרטים מראש במייל, ונשקול - בהסכמת הנהלת הפורומים לשתף פעולה. הפונים מקבלים תשובות מקצועיות, וכבוגר גם הגוף שאת מייצגת, זה אמור לקדם את ענייניו ולא שיווק בוטה. בברכה, יובל פייס

02/07/2008 | 01:51 | מאת: ליובל

בינתיים אתה זה שדוחף בכל הודעה שנייה את לשכת המאמנים, שזה גוף פוליטי. אז נאה דורש ונאה מקיים,מה גם שאני בשונה ממך לא קדמתי גוף מסחרי או פוליטי.

מנהל פורום אימון אישי, זוגי ועסקי