מה נדרש ממאמן

דיון מתוך פורום  אימון אישי, זוגי ועסקי

15/06/2008 | 15:51 | מאת: שרון

האם יש תנאי קבלה מסוימים לקורס למאמנים או שמקבלים כל אחד? ?

20/06/2008 | 13:04 | מאת: תמר לרום

בבית הספר שאני למדתי (וכעת משמשת מנטורית ללומדים בו, ואף סייעת למובילי התכנית), מאמינים שכל אדם הוא "יצירתי, בעל משאבים ושלם". לכן, אם את בוחרת ללמוד אימון- את יודעת מה את רוצה ויכולה. כך שכל מי שרוצה ללמוד- מוזמן בכבוד ובהערכה. אין צורך להוכיח מאום. בסמינר הבסיסי, מתרשמים ומקבלים ידע על קצה המזלג. זה מספיק לכל משתתף לדעת באם הוא מתאים או לא. מי שמרגיש שזה מתאים לו- ממשיך. מי שלא- מפסיק. יש הלומדים על מנת להעשיר את חייהם שלהם-או את הקריירה שלהם וזה נפלא. בהצלחה!!!

20/06/2008 | 16:00 | מאת: תמר לרום

ברצוני לציין שלאחר שלומדים את כל השלבים ומגיעים לרמת ההסמכה (certification ) כדי לקבל את תעודה ICF העולמי- הפדרציה הבינלאומית לאימון- עוברים בחינה רצינית ביותר- ומי שעובר- מקבל תואר של מאמן מוסמך.

מנהל פורום אימון אישי, זוגי ועסקי