המלצה

דיון מתוך פורום  אימון אישי, זוגי ועסקי

28/05/2008 | 11:33 | מאת: שיר

היי יובל אני אדם שמאוד נותנת את עצמי למשפחה, לבן זוג, לעבודה. העדיפות עלי היא לא במקום הראשון, אלה די רחוק משם למרות שבשנים האחרונות עשיתי דרך עם עצמי ירדתי במשקל (למרות שאני רוצה עוד 10 ק"ג) ואני קצת אוהבת את עצמי אבל עדיין אני לא במקום טוב. אני מרגישה שאני רוצה לצמוח במקום הזה גם עבורי וגם לסביבה הקרובה אלי גם ברור לי שאם אני יעריך את עצמי יותר הסביבה כך תירא אותי אני יודעת שאמיון הוא אחד הדרכים אבל זה דורש הרבה כסף . אשמח לקבל המלצות וגם המלצה על ספר . תודה

03/06/2008 | 20:10 | מאת: תמר לרום

הי שיר, אני מבינה שאת בדרך הנכונה. ואת רוצה לתת לעצמך יותר עדיפות ולהשקיע בעצמך יותר. נהדר!!! ספרים בנושא אסרטיביות יכולים לסייע לך לדעת להביע את רצונותייך, צרכייך, ואף לממשם. יש ספר של גייל לינדנפילד הנקרא- כמה מפתיע- "אסרטיביות". ספר נוסף: "הכשרה לאסרטיביות- כיצד תהיה מי שהינך באמת" של ריס וגרהם. הספר של ורה פייפר: "חשיבה חיובית" גם כן יכול לפתוח את הדרך. הספר החדש: "באושר ובאושר" של ד"ר טל בן שחר גם כן מרתק ויש לו דפי חשיבה ומשימות עצמיות. עלי רק לומר לך כי השינוי ההתנהגותי אינו בא מספרים. הוא בא בתהליך של אימון. אז אם החיים שלך מאד חשובים לך, שקלי זאת. בהצלחה!!!! וקריאה מקדמת.

04/06/2008 | 14:33 | מאת: אמיר

שלום שיר שמי אמיר אני מאמן אישי מטעם חברת פאלקור אימון והנחייה אימון הוא לווא דווקא מאוד יקר, פרטים נוספים את יכולה ומוזמנת לקבל ביצירת קשר איתי. שאלה: איך יראו החיים שלך כאשר תאהבי את עצמך ותהיי שלמה עם עצמך? חשבי על השאלה הזאת, דמייני את עצמך בשלב הזה וכתבי את זה. חשוב לראות את זה על הדף. כתבי מה תרגישי, איך תהיי, מה תהיה ההשפעה שלך על הסובבים אותך ובעיקר והכי חשוב - מה תרגישי בתוך תוכך. כדי לא להשאיר אותך לבד מכיוון שיש לי אחריות לדברים שאני כותב כאן אני מזמין אותך לא להשאיר את הנושא פתוח ובכל זמן את מוזמנת להתייעץ ספרים מומלצים: "העצמי האותנטי" של ד"ר פיליפ ק.מק'גרו ( ד"ר פיל מהטלוויזיה ) במידה ואת מעוניינת בספר מקצועי אני ממליץ על: "שבעת ההרגלים של אנשים אפקטיבים במיוחד" של סטיבן קובי המון בהצלחה ואל תשכחי: כשאנחנו עושים את אותו דבר, אנחנו מקבלים אותם תוצאות נשתמע אמיר

05/06/2008 | 22:03 | מאת: מישהי אחרת

יש לי שתי דברים להגיד 1. כל המאמנים מציגים מין חיים ורודים כאלה- תחשוב חיובי, תתאמן ותצליח. כאילו אימון יפתור את כל הבעיות ויגשים את כל החלומות, הם מתעלמים מכל המכשולים בדרך, הקשיים שיש לבן אדם ובעיקר מתעלמים ממצבו הכלכלי והרגשי. 2. מאמנים דורשים בין 150-400 לשעה שזה אימון רק לעשירים ופשוטי העם יאלצו לעשות אימון לעצמם.

הי שיר, תודה על פניתך. ראיתי את כל התגובות ואני מניח שהן יכולות לתרום לך לא מעט. לגבי ספרים - יש רשימה עצומה של ספרים נחמדים שיכולים לסייע לך כמו: לאלף את השדון לאהוב את מה שיש (ביירון קייטי) הנסיכה שהאמינה באגדות (מרשה גראד) דרך האומן (ג'וליה קמרון) ועוד. לגבי אימון - אנחנו מחפשים מעת לעת מתאמנים לסטאז'רים במכללה. את יכולה לבחור להתאמן אצל מאמן שעדיין לא הוסמך והוא מאמן תחת פיקוח צמוד או מאמן שכבר הוסמך ובתחילת דרכו וגם האימון הזה נעשה תחת סופרויז'ן רק פחות צמוד. מאמן שעדיין לא הוסמך לא לוקח תשלום, מאמן מוסמך לוקח סכום סמלי. אם את מעוניינת את מוזמנת לפנות אליי ישירות ואני אעביר את פנייתך לאחד המאמנים שלנו דרך המרכז אימון: [email protected] בברכה, יובל פייס

מנהל פורום אימון אישי, זוגי ועסקי