ליובל- גישור וגרפולוגיה

דיון מתוך פורום  אימון אישי, זוגי ועסקי

08/05/2008 | 22:04 | מאת: דרורי

ראיתי ברזומה שלך שאתה עוסק גם במקצועות אלה ורציתי לדעת עליהם פרטים. איפה לומדים את המקצועות הנ"ל? האם עוסקים בהם כעצמאי או כשכיר? אשמח ללמוד מניסיונך תודה וחג שמח

שלום דרורי, אני אכן עוסק במקצועות האלו והם משלימים ומסייעים בצורה בלתי רגילה ללימודי האימון על כל רבדיו. אני אשמח לתת פרטים נוספים, אבל אני חושב שהפורום הוא לא המקום לכך (אנחנו מקפידים להימנע מפרסומות). לפיכך אני ממליץ לך לפנות אליי באמצעות האי מייל או להתקשר - [email protected] 050-2334466 ואשמח לענות על כל שאלותיך. שבוע טוב, יובל

מנהל פורום אימון אישי, זוגי ועסקי