התערבות - intervention

דיון מתוך פורום  אימון אישי, זוגי ועסקי

24/04/2008 | 22:59 | מאת: נטלי

שלום , הזוגיות של הוריי התדרדרו בעת שאנחנו (הילדים) עזבנו את הבית לטובת עבודות בחו"ל..אני מעוניינת לעשות להם שיחת intervention עם כל בני המשפחה. למי ניתן לפנות או היכן על מנת למצוא מטפל זוגי? בתודה מראש

הי, כשאת אומרת שהיחסים התדרדרו, למה את מתכוונת? על פי הפרטים שהעלת קשה לי לענות לך. בגדול יש שורה של מטפלים זוגיים ומאמנים זוגיים. את מוזמנת לפנות אליי גם טלפונית ואני אנסה לעזור לך על פי מהות הבעיהץ בברכה, יובל פייס 050-2334466

מנהל פורום אימון אישי, זוגי ועסקי