אימון חינם על ידי סטאז'רים

דיון מתוך פורום  אימון אישי, זוגי ועסקי

חברים יקרים, המכללה הישראלית לאימון מציעה לקוראי אתר דוקטורס שרוצים (מוגבל בכמות האנשים) לעבור אימון אישי על ידי תלמידי המכללה בחינם, לפנות אלינו. סך הכל 10 מפגשים, כשהתלמידים מבוקרים בתהליך. מי שרוצה מוזמן לפנות אלינו דרך האי מייל - [email protected] או בטלפון 03-6449335. מי שמעוניין במאמן מקצועי (אחרי סטאז') בעלויות מסובסדות מוזמן לפנות גם כן. מרכז אימון מקצועי יפתח במאי השנה בקרית עתידים. בברכה, יובל פייס

28/03/2009 | 20:20 | מאת: אורלי

מאמנת בתחילת דרכה מעוניינת לעשות סטאז' ללא תשלום. אשמח אם תפנו אלי מאומנים אורלי 052-3387519

12/04/2009 | 03:05 | מאת: אנג'לינה

הי אורלי, אני מעונינת בהשתתפות בתוכנית אימון, האם תוכלי להשאיר לי פרטים במייל או בטל 0546446022

מנהל פורום אימון אישי, זוגי ועסקי