זוגיות וקצת יותר

דיון מתוך פורום  אימון אישי, זוגי ועסקי

16/03/2008 | 13:38 | מאת: חדשה*

רציתי לשתף בבעיה מתמשכת שאני מתמודדת איתה. אני במערכת יחסים כמעט שנתיים ואנחנו גרים ביחד כמעט חצי שנה. אנחנו לא שוכבים. ואני אומרת את זה כך באופן ישיר כי הדבר ישיר בינינו. אנחנו הפסקנו לשכב כי חבר שלי סובל ממה שנקרא פז"מ. מה שמוביל לכך שאני לא מגיעה לסיפוקי כי הסקס לא נמשך מספיק זמן עבורי. החלטנו לטפל בבעיה שהיה הדבר המתחשב מאוד מצד חבר שלי להחליט בהסכמתו שלא נשכב והוא יטפל מזה משך הזמן שאין אנו מקיימים יחסים, בבעיה שלו, שמשפיעה לטווח ארוך על טיב הקשר בינינו ועל האושר האישי שלי. במהלך הקשר פיתחתי קשרי ידידות עם ידיד מהעבודה שלי ואני כבר לא יודעת האם אני מתחילה לפקפק בקשר הזוגי שלי ומתחילה לחשוב על הידיד. אני מוקפת בידידים בנים וקשר זוגי ומחייב וטוטאלי הינו דבר שלא מובן מאילו עבורי. הבעיה האישית שלי בעניין יחסי המין שאני גם דואגת אני מתחילה לפחד לקיים יחסים . אני נרתעת להרגיש מינית ויצרית. תחילת הקשר יותר זרמתי והרגשתי טבעית בעניין. מה השתנה, האם זה אומר משהו על הקשר על הבן זוג. אני מרגישה מבולבלת ואני לא יודעת מה להרגיש. . ? ואיך הכל נראה כסובב סביב עניין הסקס.. כבר נאמר כי סקס טוב, תקין נאמר מהוה 10% מהצלחת הקשר וסקס שאינו טוב או יותר נכון קשר סקס בין בני זוג שלא טוב מהווה 90% מהקשר.

שלום חדשה, אני מודה לך על פנייתך. עולות המון שאלות מהדברים שכתבת, אבל החשוב מכל הוא מה את מרגישה כלפי הבחור? זה הבסיס לכל דבר. אם עדין יש אהבה - אין בעיה לנסות ולעזור. אם כבר לא - יהיה הרבה יותר קשה. לפיכך אני אשמח אם תעני על השאלות הבטאות: 1. מה באמת את מרגישה כלפי בן זוגך? 2. מה המשמעות של הסקס בחייך? 3. מה ההשפעה שלך על הבעיה שלו? 4. מה המשמעות מבחינתך שהתחלת לחשוב על אחרים? 5. אם לא הייתה הבעיה - מההיה שונה בחייך? אשמח לקבל תשובות ולהגיב. בהצלחה, יובל

מנהל פורום אימון אישי, זוגי ועסקי