אימון זוגי - שאלה למנוסים ביניכם ויובל

דיון מתוך פורום  אימון אישי, זוגי ועסקי

18/02/2008 | 20:38 | מאת: רון

אני ואשתי בדרך לעוד נסיון לטיפול זוגי. עד עתה בילינו קצת על ספת המטפלים. הטיפול הזוגי לא איפשר לנו להגיע לתוצאות מעשיות והשאיר אותנו קצת יותר מדי זמן בתחום התאורטי. מנסיונות חברי הפורום - האם למישהו יש נסיון באימון זוגי המשתף את שני בני הזוג? במידה ויש נסיון טוב נשמח גם לקבל המלצות על מאמנת טובה מאזור הקריות וטיפים לאימון כזה. תודה מראש, רון

שלום רון, תודה על פנייתך. אכן יש אימונים זוגיים שיכולים בהחלט לסייע. האימון הזוגי הוא מאוד פרקטי, המון התנסויות בין המפגשים, צבירת חוויות מתקנות ובמפגשים עצמם - בירור מעמיק של המצב היום - מה הערכים של כל אחד, מה הצרכים, אינטרסים ונושאים שעומדים על הפרק ונדרשים לטיפול וגישור. אני לא מכיר מאמן/נת זוגי/ת באזור הקריות. אני אנסה לברר עבורך. אם יש לך שאלות יותר נקודתיות - אשמח לענות. בהצלחה! יובל

מנהל פורום אימון אישי, זוגי ועסקי