המשך

דיון מתוך פורום  אימון אישי, זוגי ועסקי

17/06/2007 | 13:13 | מאת: שירי

היי יובל בקשר לשאלה שלך 1. מה חסר לי כדי לוודא נאמנות? אנ באמת לא כל כך יודעת. פה אני חושבת שמתבלבל הקינה, הרצון לדעת הכל בפרטים , מה היה ? איך? מחשבות , רגשות.. לפעמים אני חושבת שאני יכולה להצליח להתגבר בזה שאני ידע הכל על הקשר שהיה לו. 2. יכול להיות שבגלל שאני כמו שאני אוהבת, מפנקת, מנשקת, מפרגנת , אז אני מכניסה את עצמי בקוביה של ברורה מאליו, "היא תמיד פה בשבילי". 3. חברות היא לספר על הכל עבודה, רגשות, חלומות, פנטזיות, ילדים, סקס, שינויים , הכל. איפה אנחנו? בלדבר על השיגרה, ילדים, עבודה, ועוד אבל לא על דברים יותר אינטימים. 4. אני באמת אדם פרקטי צריך לעשות "עושים". צריך להיתמודד - מתמודדים, לעזור- עוזרים וכו' זה נותן לי את ההרגשה של עשיה של היתמודדות ולא לשבת בלי לעשות קלום, נמצאת במקום של "מנסים לשנות ולעשות". אופטימית. 5. במיקרה הזה היו כמה נקודות אבל בנקודות הראשונות שמסתירים ממני דברים (משקרים לי) , ולא נותנים לי את האפשרות לנסות להיתמודד ולשנות , ושלוקחים אותי כברורה. 6. מטרות יכולות להיות שונות, כמו לקדם ילד בלימודים, כמו לחשוב איך לעבור דירה, לתכנן טיול, מצב כלכלי , לקבוע משהו חדש לעשות ביחד. תוך כמה זמן? כל דבר בפני עצמו אבל בשיתוף והיקביות. 7. לחזק את הקשר להרגיש שמדברים לא רק על הסביבה ועל הילדים אלה גם על הדברים המאוד אינטימיים, להרגיש קרובה אליו, שותפה גם בדברים היותר סודיים שעוברים בראש. 8. אני עובדת על עצי, ומנסה לשים את עצמי במקום ראשון, נותנת לעצמי זמן לחשיבה , לא לוקחת הכל על עצמי, מבקשת ממנו עזרה גם בקשר לילדים. מנסה שלא נחזור לשיגרה בלי טיפול, בלי לעשות , בלי לדבר, מנסה להציע לו דברים חדשים לעשות .( למרות שלא תמיד מצליח לי). 9 המשמעות שלא לחנוק ולתת שקט זה בה גם מבחינה פיזית בעוד חיבוק, נשיקה..... וגם בלחץ של בוא נעשה שינוי אני רוצה עכשיו, יועץ, פסיכולוג..... ברצון להיות ביחד כמה שיותר, ולעשות דברים ביחד. לא קל לי , לפעמים אני מרגישה חנק וחסרת סבלנות , ולפעמים עובר לי בראש המון שאלות בקשר לקשר שהיה לו, וגם שהוא בעבודה החששות עוברות בראש ואז אני מוצאת את עצמי נלחצת ונלחמת עם עצמי. תודה על העזרה .. שירי

היי שירי, שמחתי לקבל תשובותייך. הייתי רוצה שתחדדי לעצמך כמה דברים ממה שכתבת - 1. את חוזרת ואומרת שאת רוצה לשקם את היחסים - איך ידיעת הפרטים יסייע לך? 2. מה לדעתך הקשר בין "הברורה מאליו" לסיפור של בעלך? ואם יש קשר - איך הידיעה שיש כאן יכולה לסייע לך למנוע הישנות מקרים כאלו בעתיד? 3. מה קורה כשאת לא פרקטית? או מה את עושה שכשאת נחה? 4. איך את רואה את בעלך בתוכניות העתידיות שלך? מה מהן אמורה להיות ראשונה? 5. מה המשמעות מבחינתך לא לחזור לשיגרה ללא טיפול? 6. ואני רוצה להבין שוב - מה הקשר בין היותך "חונקת" לבין מה שקרה? הייתי שמח אם תשתפי אותי מה עושות לך השאלות שלי, איך הן משפיעות עליך (אם בכלל...). בכל אופן, ממתין לתשובותיך. לילה טוב, יובל פייס

מנהל פורום אימון אישי, זוגי ועסקי