תשובה ליובל

דיון מתוך פורום  אימון אישי, זוגי ועסקי

07/02/2008 | 23:49 | מאת: פעמונית

שלום יובל כתבתי לך שאני רשומה בכמה אתרי הכרות. עדיין לא יצא כלום משם. בקשתי שיכירו לי, יצאתי לפגישת בוקר עם מישהו שבא מצרפת ואני מכירה אותו בשביל הדייט. אני עובדת בסופר , ומתיידדת עם גברים, אבל רובם נשואים. מה עוד ניתן לעשות? אולי טלקשר? כבר התייאשתי

הי פעמונית, אני מניח שאני לא מכיר את כל השיטות, אבל אני חושב שבאינטרנט יש עשרות מקומות שתמצאי בהם רעיונות יצירתיים. אני מזמין אותך להיכנס לפורומים ולהעלות בקשה לרעיונות, ותחזרי עם כמה רעיונות שעליהם נוכל להתחיל לעבוד. נברר מה מתאים לך יותר. בהצלחה, יובל

15/02/2008 | 00:24 | מאת: פעמונית

שלום יובל באינטרנט יש אתרי הכרויות. אין פטנטים אחרים. האם לדעתך פגישה עם גבר, דרך האינטרנט למטרת סטוץ תשקם לי את האגו, תחזיר לי את הבטחון שאבד, אני ממש פחדתי להכיר גברים תקופה, והרעיון לסקס איתם ממש הפחיד אותי. נפגשתי מספר פעמים עם גברים בבתי קפה, ולא היה נורא. אני מרגישה שהבטחון שלי עלה. צריכה חזוקים. תודה

מנהל פורום אימון אישי, זוגי ועסקי