לחץ תמידי

דיון מתוך פורום  אימון אישי, זוגי ועסקי

22/01/2008 | 19:26 | מאת: ח

אני לא חושבת שלבעייתי יש פיתרון אך בכל זאת מרגישה שצריכה לשתף, מקווה שזה פורום מתאים. מה עושים כשפשוט נמצאים כל הזמן בלחץ? כשכל דבר שמשתבש נראה כאילו סוף העולם? כשמשהו מטריד ולא מרפה וגורם ללחצים קשים וחרדות ומפריע ומעיב כל הזמן. וזה לא משהו ספציפי שכשהוא עובר אז זה נגמר, אחר כל יבוא משהו אחר, תמיד יהיה משהו שילחיץ, כך שהבנתי שבלי קשר למה שקורה פשוט התגובות שלי הן כאלה. אדם אחר אולי יגיב לאותם דברים לא כמוני. אני יודעת שיש היום תרופות אבל עדיין, אולי משהו מכיר דרך שאפשר להקל, אולי לפחות להפחית את התחושה שכל דבר הוא סוף העולם. אשמח לקרוא מה שיש למשתתפי הפורום לומר בנושא...

27/01/2008 | 10:07 | מאת: הגר שקד

שלום ח, את שואלת איך תוכלי להפחית לחץ, ומצד שני פותחת בהצהרה שלבעייתך אין פתרון. את בוודאי מבינה שאין כל דרך לעזור לאדם שרואה את בעייתו כטוטאלית ובלתי ניתנת לשינוי. מה דעתך לכתוב שוב, והפעם עם מטרה ברורה שתוביל אותך לרצות לפעול לשנוי המצב? מאחלת לך יום רגוע, הגר http://www.coachisrael.co.il/hagar.coach

הי ח', תודה על פניתך ומתנצל על העיכוב בתשובתי. עושה רושם שאת סובלת מבעיות עמוקות ששווה לבחון אותן ברמה הפסיכולוגית. האימון בהחלט יכול לעזור לך בהרגעת הלחץ, אבל אם את סובלת מחרדות שמעיקות עליך ומפריעות לתפקוד - אנחנו מעדיפים להפנות לטיפול פסיכולוגי. בכל אופן, אבקש להפנות אליך מספר שאלות: 1. מתי את מרגישה בלחץ במיוחד? 2. מתי הלחץ לא משפיע? 3. מה את עושה כדי להרגיע את הלחץ היום? 4. איך הלחץ מפריע לך? 5. במה הוא תורם? אשמח לקבל תשובותיך ונתכתב. מקווה שאוכל להועיל לך מעט אפילו דרך הפורום. שבוע טוב, יובל

מנהל פורום אימון אישי, זוגי ועסקי