מקום עבודה

דיון מתוך פורום  אימון אישי, זוגי ועסקי

18/01/2008 | 11:00 | מאת: נועה

היי יובל תודה על עזרתך בקשר לשאלותך 1.כמה אני אוהבת את העבודה?- אוהבת מאוד יש לי עצמאות, שומחים אלי, אנשים אוהבים, יש לי את הפינה שלי, יש לי אקשן, אני מרגישה שאני תורמת למערכת, אני לומדת דברים למרות שאני הרבה זמן בתפקיד ואז משכללת את העבודה,אני מרגישה חשובה . 2. את ההיתרונות חלק גדול ציינתי לכן החסרונות זה שיודעים שאני פה ולא משנה מה? אני פה כברורה, מרוצים מעבודתי בתפקיד לכן לו יזוזו אותי לתפקיד אחר, לא משלמים אותו כמו שהוא שווה יש בוא הרבה עבודה הרבה אחריות חוץ מהניסיון שיש לי , וכן כרגע לאחר חודש שלא קיבלתי שום תגמול נוסף חוץ מהמשכורת הבסיסית זה מאוד מאגיז. אין מנוחה לרגע , עובדת הרבה שעות גם מהבית למרות שיש לי הסדר של מעט שעות . 3. ציפיות זה לא נישמה טוב כי דבר ראשון כן מספרים, דבר שני עזרה. ואולי כן מילה טובה מההנהלה . 4. אילו לא היתי צריכה משכורת היתי אולי מחפשת עבודה בחצי משרה , הולכת לחדר כושר, מנסה כן להיכנס ללימודים של תואר 1 בשיווק , והיתי רוצה להיות יותר זמן עם ילדי. אבל מכיוון שאני כן צריכה משכורת , היתי מחפשת עבודה בתחום שלי כי זה משיש לי ניסיון ואני לא יודעת האם היתי יכולה להיתקבל ללא ניסיון לתפקיד יותר שיווקי, טוב יובל עניתי לשאלותיך נכון שלמרות שאני זוכרת , הזכרתי לעצמי שוב את הדברים שאני אוהבת בעבודה אבל עדיין אני צריכה כלים להיתמודדות מול הממונה אלי בנושא משכורת (פגישה שאני צריכה לזום) המון תודה

הי נועה, תודה על תשובותיך המפורטות. אני שמח שאת אוהבת את העבודה. אני מניח שזה חלק חשוב מהישארותך במקום. בכל אופן, את עדין הית רוצה לעשות כמה שינויים, כמו אלה שכתבת בתשובה 4. בכל אופן, השאלה הבסיסית הראשונה שלי היא - מה לדעתך גורם להנהלה לקחת אותך כמובן מאליו? ובנוסף - מה מונע ממך כרגע לפנות לממונה על השכר? וכשתפני אליו - מה הדברים שלדעתך ידברו אליו בצורה הכי טובה? ממתין לתשובותיך! תודה, יובל

31/01/2008 | 20:50 | מאת: נועה

היי יובל שמחתי לקבל תשובה תודה 1.משגורם להנהלה לקחת אותי כמובן מאליו -זה כי צמחתי בתוך החברה, אני בסך הכל 13 שנה שם, יש לי קשר טוב עם האנשים, יש לי משרד יפה וגדול , אוהבת את העבודה , נותנת את הנשמה, חיה את העבודה ונושמת אותה, עובדת גם מהבית. לפי דעתי אילו הסיבות שיכולות לגרום להנהלה לקחת אותי כמובן מאליו. 2.מה מונע ממני לפנות לממונה על השכר? אי נעימות ללא סיבה. איך לעשות זאת?, איך אני יכולה לקבל את משאני יודעת שמגיע לי?, בעבר לפני הרבה שנים קיבלתי עליה יפה רק אחרי שיגעתי למצב שאמרתי שאני מתחילה לחפש עבודה חדשה. 3. אולי זה שאני נעמנה לעבודה, עומדת בלוח זמנים, מקצועית, יסודית, עבודה טובה, ניסיון רב , תורמת מקצועית למערכת, מבט רחב לכל המערכת ולא רק בתפקיד שלי, אחרית , יודעה שהעבודה מתבצעת, אבל את האמת למרות שאני מציינת את הדברים הנ"ל הוא יודעה אותם מצויין, ורציתי גם להגיעה עם המשכורות כדי שיהיה לו את האפשרות לשים לב ממתי לא קיבלתי עליה במשכורת, עכשיו אני גם מלמדת בחורה של חברה אחרת את תפקידי, ואני בטוחה שהמשכורת שלה מאוד גבוה . יובל אשמח לקבל כלים לעבודה עצמית לפני הפגישה על מנת להצליח לקבל את התוצאה הטובה ביותר מהפגישה

מנהל פורום אימון אישי, זוגי ועסקי