מקום עבודה

דיון מתוך פורום  אימון אישי, זוגי ועסקי

08/01/2008 | 21:45 | מאת: נועה

היי יובל דבר ראשון רציתי לקבל תשובה על נושא ירידה במשקל שכתבתי לפני כמה ימים. תודה אני עובדת במקום עבודה קרוב ל 13 שנה, אני אוהבת את העבודה היתקדמתי כמה תפקידים ועכשיו אני בתפקיד עם הרבה אחריות, מרכזי, מזה 5 שנים. אני עובדת עם אנישים מקסימים, יש לי סביבת עבודה נעימה מאוד. שומחים אלי שהעבודה מתבצעת גם אם זה דורש ממני לעבוד ערבים, סופי שבוע , וכו' כל הזמן מוסיפים עוד ועוד עבודה כי החברה גודלת, יודעים שאני עובדת יסודית עם הרבה לחץ לא עוצרת רגע, והכל מאחריות ומאהבה לאנשים , לתפקיד ולחברה. למרות שתפקיד כזה בחברות אחרות עושות כמה בחורות אבל..... אני לא מרוצה מהמשכורת אני מקבלת משכורת גלובלית, לפנ כמה חודשים קיבלתי רכב חברה על חשבוני וזה הוריד לי קרוב ל 1700 ש"ח מהמשכורת הנטו. לפני חודש קיבלתי בפעם הראשונה 1000 ש"ח ברוטו בונוס חד פעמי בלי לבקש. אבל עדיין אני יודעת שמגיעה לי יותר, לפחות עליה של מינימום 1500 ש"ח . אני מתוסקלת אני זקוקה לעליה במשכורת, למרות שאין לי לימודי תואר 1 יש לי הרבה ידע וחשובה מאוד למערכת. אבל מצעד אחר חשוב לציין שהמערכת רועה אותי כמובנת מאליו , בתור אחת שלא תעזוב למקום אחר כי נותנת את כל הלב בעבודה ואוהבת את המקום. בעבר לפני כמה שנים אמרתי שאני מתחילה לחפש עבודה ועלו לי את המשכורת משמעותי מאוד, אני מבקשת ממך כלים איך לפנות ומה הדרך הנכונה לקבלת המטרה שלי. המון תודה

הי נועה, תודה על פניתך. הבעיה שאת מרגישה לא מספיק מוערכת בעבודה היא מוכרת. לצערי, לא מעט פעמים אנחנו תורמים הרבה יותר ממה שאנחנו מקבלים וזו בעיה. השאלה שלי היא כמה את אוהבת את העבודה? מה היתרונות בעבודה ומה החסרונות? מה הציפיות שלך (לאו דווקא במספרים)? אם היית עוזבת את העבודה היום, מה היית הולכת לעשות? אשמח לקבל תשובתיך ולהגיב. תודה, יובל פייס

מנהל פורום אימון אישי, זוגי ועסקי