תשובה

דיון מתוך פורום  אימון אישי, זוגי ועסקי

24/12/2007 | 00:33 | מאת: פעמונית

שלום יובל כתבתי לך ב-16.12 ועדיין לא קבלתי תשובה. אולי לא ראית את פנייתי? רציתי להוסיף, שמציק לי שאני לא מכירה מישהו. אני יודעת שאני קיימת בזכות עצמי, אבל הזמן עובר ואני עדיין לבד. יש לי כימיה עם אנשים בעבודה, או נשואים או צעירים מדי. אשמח לשמוע ממך. ביי

הי פעמונית, אני מבין שנושא הזוגיות מטריד אותך היום במיוחד. השאלה שנשאלת היא מה את עושה כדי לנסות ולמצוא חברה? בעבודה זה לא, אבל אני מציע לך משימה - תחשבי על 5 דברים שאפשר לעשות כדי למצוא בן זוג - ולא עשית. לא משנה הסיבה. אני אשמח לשמוע ממך הצעות. תודה, יובל

28/12/2007 | 20:33 | מאת: פעמונית

שלום יובל אני רשומה בכמה אתרים באינטרנט. אני לא פונה לגברים. בקשתי מחברים וחברות שיכירו לי אני שמה עין על גברים במקום עבודתי, אולי יפול מישהו נחמד זה מה שאני עושה. מטריד אותי הזוגיות כי נמאס לי להיות לבד 9 חדשים. אמנם מצבי הרבה יותר טוב, אבל עדיין הזמן חולף לו. אתה יודע, שרוצים משהו יותר מדי הוא לא בא. התפללתי לכסף ועבודה וקבלתי. אפילו קבלתי הודעה שמגיעים לי הפרשי פנסיה. חשבתי על כסף כל יום. אולי אם אחשוב על זוגיות היא תבוא. יש לי חברה שיוצאת עם כל מי שמציע לה באינטרנט העיקר שתלך להצגה סרט ומסעדה. אני לא כזו. אם הוא לא ימצא חן בעיני לא אפגש איתו. יש לך הצעות?

מנהל פורום אימון אישי, זוגי ועסקי