חוזרת לכתוב בפורום אחרי הפסקה ארוכה

דיון מתוך פורום  אימון אישי, זוגי ועסקי

16/12/2007 | 16:43 | מאת: אמא טריה

הי יובל, איזה כיף זה שיש מקום חם ונעים לחזור אליו אחרי הלידה, התאהבתי בפורום שלך בהיותי ביהיריון והנה אני חוזרת וכותבת אחרי לידת ביתי. התינוקת המקסימה שלי כבר בת 3 וחצי חודשים. ערכנו לה מסיבת בריתה בחנוכה (היא האור שלנו), שהייתה מוצלחת מאוד ומרגשת מאוד. אך עם כל השמחה בלב והאור בבית שהקטנה הביאה לנו אני עדיין בדילמה מקצועית. מצד אחד אני מרגישה עייפות מאוד גדולה ורצון להיות עם ביתי ומצד שני אני מרגישה שאני רוצה לפרוץ קדימה, למצוא יותר ענין וסיפוק אישי וכספי, ללמוד, להתחדש ולהרגיש טוב יותר עם עצמי. נקודת אור- פנו אליי כמה אמהות מהחוג של שעברה והרעיפו עליי מחמאות וביקשו שאני אחדש את החוג וזה גרם לי לאושר רב, אך טרם התארגנתי. בנוסף, התחלתי גם לכתוב חוברת לילדים בתחום שאני עוסקת בו והיום המשכתי לכתוב וזה גרם לי אושר. אני רוצה לעשות הרבה דברים, אך אני מבולבלת, מאוכזבת מהירידה הגדולה בהכנסות ומבחינת שיווק פשוט כושלת כרגע. מקווה שתוכל להאיר את דרכי המקצועית. תודה על ההקשבה ותודה שאתה כאן!

19/12/2007 | 14:07 | מאת: אמא טריה

הי יובל, אומנם טרם התייחסת להודעתי, אך מצאתי לנכון לשתף אותך במשהו מענין שקרה לי אתמול בתערוכת קשיי למידה שהתקיימה בגני התערוכה. עברתי אבחון בכף היד על ידי מישהי מדהימה שממש קראה אותי נכון. היא אמרה לי שיש לי רצון להשגיות ומעוף , שאני יצירתית, בעלת תפיסה מהירה ומתאימה להיות מורה, שאני שמה את כולם לפניי, אוהבת לעשות דברים בדרך שלי , אני חושבת הרבה ומנתחת דברים במוח יתר על המידה. החסימה להצלחה לפי דבריה נובעים מהפחדים שלי, מהצורך לקחת אחריות ולהתבגר וממערכת היחסים המורכבת שיש לי עם אמא שלי. היא גם הזכירה כרגע את ענין ההורמונים אחרי לידה שגורמים לנו להיות יותר רגישות. סתם רציתי לשתף ורציתי להגיד שאני מחכה להתייחסות שלך. תודה ולהתראות

19/12/2007 | 16:02 | מאת: אמא טריה

אותה מאבחנת אמרה לי שאני יכולה להשיג כל מה שאני רוצה. אבל לטענתה אני צריכה לטפל בעצמי בתחום הרגשי שיביא לעשייה. היא אף הציעה את שיטת הטיפול שלהם, אך המליצה לעשות זאת בעתיד המאוחר יותר שיעבור יותר זמן מהלידה. כל זה קרה בתערוכה שבה הציגו גופים ומטפלים שונים בקשיי למידה. נחשפתי לתחומי לימוד מעניינים וחדשים שאולי ארצה לעסוק בהם. אך לפני זה הייתי רוצה לעשות יותר עם מה שיש לי ביד. אני רוצה מאוד לצאת לדרך חדשה!

מנהל פורום אימון אישי, זוגי ועסקי