עבודה וזוגיות

דיון מתוך פורום  אימון אישי, זוגי ועסקי

10/12/2007 | 01:58 | מאת: פעמונית

שלום יובל היקר, תודה עבור תשובתך המהירה. אני נותנת גם שעורים פרטיים. אם אעבוד רוב השבוע תהייה לי משכורת סבירה. אל תשכח שיש לי פנסיה 1800 שח שעורים והעבודה הזאת. אין לי זמן למשהו אחר. זו עבודה של 6 שעות, פעם בוקר לפעמים ערב, נסיעה ואני מרוצה. חברה צעירים ונחמדים, אני עסוקה וזה הכי חשוב לי. התחום החברתי ממשיך להיות פעיל, חברות, מפגשים עם חברה, חדר כושר , רקודי עם. בתחום הזוגי חלש. לא מוצאת. אין מציאות באינטרנט למרות שנרשמתי למספר אתרים. אני גם בררנית קצת. אבל, אם מישהו טפה יראה לי אצא בשביל הדייט. פונים אלי הרבה צעירים ולא מתאים לי. מקווה שזה גם יבוא.. תאמין לי, לא תארתי לעצמי, שאגיב כך עקב פרדה מחמור. כנראה שהפצעים הישנים שלי ומה שהוא גם עולל לי עשו את שלהם. זה שהוא העדיף מיד מישהי על פני הרג אותי. זו מעילה , בגידה באמון, לא חלמתי בחלום הכי גרוע שכך יעשה. על זה קשה לי להתגבר, אבל אני מתגברת, כי הוא לא שווה אפילו שאזכיר את שמו. אני רגישה מאוד, ויש דברים שאני עושה כמו מטאור, וישנם דברים שאני מגיבה יותר לאט. אני מלאת רגש ורגישה, ולא יכולה לסבול שמתנהגים כמו זונות, סליחה על הביטוי. זו החולשה שלי. אבל אני מתחזקת. יותר נמוך כבר לא אגיע. אני עולה מיום ליום. העבודה מרפאה אותי. אז מה שנותר זה למצוא גבר. אני אורבת בסופר לגברים לראות אולי יש מישהו פנוי... נחמד... אולי יכנס יום אחד. חחחח. מקווה שעניתי לך על התשובות. מחכה לתשובתך והצלחה בסדנא. תמירה

הי פעמונית, אני שמח שהעבודה נותנת לך סיפוק וממלאה את זמנך כראוי. אני מניח שעם הזמן גם העבר הזוגי עם ההוא יתעמעם ותמצאי את עצמך במקום אחר לגמרי. ולגבי הזוגיות - תמשיכי לנסות, זה נשמע מבטיח. ובכל זאת - מה גורם לך להיות בררנית? מה זה נותן לך? יכול להיות שזה סוג של חסם הצלחה? תחשבי על זה. בינתיים המשך שבוע טוב, יובל

מנהל פורום אימון אישי, זוגי ועסקי