עבודה וזוגיות

דיון מתוך פורום  אימון אישי, זוגי ועסקי

15/11/2007 | 00:15 | מאת: פעמונית

שלום יובל היקר, אני עונה לך מהר כי יש לי כבר כמה תשובות עבורך. ראשית, שאני חושבת על בן הזוג, אני מגרשת אותו מהמחשבה בכח. זה עובד. לא מדברת עליו כמעט ולא אסכים לקבל מידע עליו. המטפלת שלי נתנה לי על הראש. סוף סוף חדר לי למוח שעדיף בכלל לא להזכיר אותו. דבר שני- אין פגישות. אני רשומה באתרים ופונים צעירים מדי או סתם חולים שרוצים רק סקס. יש לי תמונה באתר. דבר שלישי- התקבלתי לעבוד בחברת עבודי, שמשווקת את כרטיסי שופר סל. הייתי בתל אביב בההשתלמות, עשיתי סימולציה והתקבלתי. אני גם נותנת שעורים פרטיים, וצריכה לראות שלא יתנגשו המשמרות. כאן אתה יכול לעזור לי. יש לי יכולת שכנוע, אבל שטח זה חדש לי. המדריך אמר לנו להשתמש בפרוש בסקס ובקסם האישי שלנו. טוב, מזה לא חסר לי ברוך השם. אשמח לקבל ממך כמה טיפים. אני כל יום רושמת לי תפילה בספר - לקבלת כח, שמחה, פרנסה וזה עוזר לי. כמו בספר הסוד. מבקשת גם בן זוג. אתמול ברכבת, כדי לא לשקוע במחשבות על החמור, כתבתי שירים כמעט כל הדרך, ובחזרה התעסקתי בחומר של הההשתלמות. כך עברה לי הדרך מהר, וכמעט לא חשבתי עליו. לא נהייתי דתייה, אבל בבקשה בטון תפילה בטח לא מזיק. לפי הסוד, אם רוצים מאוד משהו - מקבלים אותו. לא אכחיש שאני מתגעגעת עדיין לאקס, אבל פחות, כואב לי פחות, וגם שאני חושבת עליו זה סתמי, ומיד מגרשת את המחשבה. לא מסתכלת בהורוסקופ שלו, לא פותחת בקלפים עליו, ולא אדבר עם הגיסה שלו לשעבר, שאת ילדיה אני מלמדת. נראה לי שאני בדרך הנכונה. אני ניסיתי לקחת ציפרלקס כמה ימים וזה עשה לי בלגן. שלא רגילים, זה גורם לדכאון. הפסקתי איתם, אני לוקחת רק קלונקס- חצי בבוקר וחצי בערב. מקווה שעניתי לך על הבקשות ואשמח לקבל ממך תשובה. תודה וכל טוב

26/11/2007 | 13:34 | מאת: יובל

הי פעמונית, תודה על תשובותיך. ראשית אני שמח שמצאת עבודה ואני בטוח שהישגיך ישתפרו. את נחושה, מוכשרת, והגיל פה הוא יתרון עצום. אני חושב שאת עדיין עוסקת קצת יתר מדי באקס שלך. יש לי בקשה - תודיעי לכל מכריך שהאקס מבחינתך איננו עוד וגם אם הם פוגשים בו - שלא יעבירו לך שום מידע. יש משהו לא כל כך ברור בהתייחסות שלך - על פניו את מציינת שהקשר כבר מאחוריך, את מחפשת לך עתיד אחר ויודעת כמה סבלת והיה לך קשה ומצד שני את לא עוזבת את הקשר באמת. לתחושתי, את חייבת לעזוב קודם את הקשר הקודםף להתנתק ורק אז תתפני באמת. מה את חושבת? אני אשמח אם גם תזכירי לי, בפעם האחרונה, למה האקס לא מתאים לך? מה את כן מחפשת? לגבי הנושא של הסוד - זה נפלא שהתחברת. לא כל אחד מצליח. תתמידי ואני אשמח אם תקראי גם את הספר של ביירון קייטי "לאהוב את מה שיש". זה יעשה לך טוב. אני מאחל לך בהצלחה בינתיים וממתין לשמוע ממך, תודה, יובל

28/11/2007 | 23:27 | מאת: פעמונית

שלום יובל[ אתה צודק. אני לא מבקשת שיספרו לי. אבל זה עדיין משפיע עלי. היום ראיתי אותו במכונית. פעם ראשונה אחרי 7 חדשים. זה עשה לי משהו, אבל נרגעתי. למה לא הסתדרתי איתו? הוא דכאוני, מצבי רוח, מתפרץ, מתנתק, יש לו דרישות והערות מעליבות על הבית שלי, ההתנהלות שלי, על הדעות שלי, על הכסף שלי, היתה לי לפעמים הרגשה שהוא עושה טובה שהוא איתי. סקס אהב לעשות מדי פעם כי הוא נהנה בגדול. אין לו כסף, אין לו מכונית, כל הזמן קטר שאין לו כסף, נכנס למינוס וציפה שאני אעזור לו לכסות. יש לי הרגשה שהוא קנא שאני נוסעת לבת שלי ועוזבת את התינוק. היתה לי חרדת נטישה. אני לא יודעת עד היום למה נשארתי, ואני לא יודעת למה קרה השבר הגדול. אולי הקנאה שהעדיף אשה אחרת על פני, אחרי שאמר שאוהב אותי. אני לבד, אין לי עדיין הרבה עבודה ואז המחשבות רצות בתלם. אני כל יום כותבת תפילה לשלווה, לפרנסה ולמציאת בן זוג. אני לבד בבית, לא הייתי מעולם לבד. לקח לי 8 חדשים ללמוד לחיות לבד. אני מפסיקה לדבר עליו, לשאול עליו בקלפים, ונתתי הוראה לחברותי לא לספר לי שהן רואות אותו. תבין יובל איזו אשה אני. ישרה, טובה ומוכנה לעשות הרבה למען מישהו. הצלתי את חייו. עזרתי לו להתגבר, זו הסיבה שחזר אלי תמיד. ברגע שמצא תחליף יותר טוב, עזב. אנחנו באמת לא מתאימים אבל הוא חזיר ונצלן. זה פגע בי מאוד. זו לא פעם ראשונה. הוא פעמיים עזב אותי לחזור לאשתו ושקר לי. אחכ חזר כי לא הסתדר לו. כל ההתעללויות שלו צפות ועולות בי כל הזמן. למה לי כן ולשנייה לא? אני גם הבהרתי לו אם עוד פעם יתנהג אלי בגסות לא אהייה איתו. אז תאמר לי. אם נתק לי את הטלפון ואני לא חזרתי אליו, לא התחננתי ולא יצרתי קשר, זה אומר שגם אני עזבתי אותו? זה חשוב לי לדעת. סליחה אם המכתב ארוך. להשתמע אבל יותר בתכיפות...בבקשה

מנהל פורום אימון אישי, זוגי ועסקי